Liljalle pyöräsuunnistuksen EM-pronssia

Juha Lilja, 16, nappasi pyöräsuunnistuksen sprinttimatkojen EM-pronssia 17-v sarjassa Portugalissa. Onnea Juha! Kouvolan Suunnistajia pyöräsuunnistuksessa edustava Eerik Nurminen otti kullan. Keskimatkalla Juha oli 5. ja Eerik hopealla.

Pyrinnön suunnistuksella on kausi alkanut todella hienosti:

* Tiomilassa nuoret olivat 8., naiset kovasti uudistuneella, nuorentuneella ja kokonaan omista kasvateista koostuneella joukkueella 9. ja miehet varmaan kisojen nuorimmalla kärkipään joukkueella sijalla 14.

* SM-keskimatkalta naisten pääsarjassa Saila Kinni voitti kultaa, Sonja Kyrölä otti yllättäen pronssia, miesten pääsarjassa Severi Juha_Lilja_Valokuva_2014Kymäläinen otti hopeaa, H20 tuli Aleksi Niemelle kultaa ja Anton Kuukalle pronssi, Lotta Eerola otti D15-sarjan kullan ja kaksoisveljensä Mikko Eerola otti H15-sarjan pronssin. Ja lisäksi monta ‘plakettia’ eli 4-10 sijoja.

* Juuri valittiin nuorten MM-kisoihin Norjaan Aleksi Niemi ja Anton Kuukka sekä 16-sarjan EM-kisoihin Romaniaan Mikko Eerola. Lotta Eerola sai EM-varapaikan.