Heta Äijänen ja Iina Keski-Saari jatkavat Pyrinnössä

Kaudella 2014-2015 Tampereen Pyrintöä Naisten Korisliigassa edustaneet Heta Äijänen ja Iina Keski-Saari nähdään myös tällä kaudella Tampereen Pyrinnössä.

Alla päävalmentaja Roope Tähkän kommentit jatkosopimuksista:

Heta Äijänen: Hetan tulokaskausi liigassa alkoi loukkaantumisten sävyttämänä ja vastuu jäi välillä vähäiseksi. Ehjän kevään ja kesän harjoitusjakson saatuaan Heta nosti selkeästi tasoaan ja valtasi samalla takaisin paikan ikäluokkansa maajoukkueessa. Tulevalla kaudella odotan Hetan vahvistavan rooliaan myös liigajoukkueen rotaatiossa. Pyrinnön omana kasvattina Heta on hieno esimerkki siitä kuinka nuoresta lupauksesta kasvaa seuran sisällä esikuva uusille nuorille lupauksille. 

Iina Keski-Saari: Erinomaisen pre-seasonin pelanneen Iinan tulokaskausi liigassa meni loukkaantumisen varjossa ja kohtaloksi jäi hajaminuutit loppukauden peleissä. Kevään ja kesän aikana tehty harjoittelu kuitenkin näyttää tuottaneen tulosta ja mikäli kehityskäyrä jatkuu saman suuntaisena voi Iina ottaa alkuperäistä ajatustani suurempaa roolia tulevalla kaudella. Peliälyä neidolta löytyy ja vielä, kun fysiikka saadaan sarjan vaatimalle tasolle tulee Iinasta mestaruussarjaan erinomainen pelaaja. 

Iina_Äijänen_jatkavat_1516

Iina Keski-Saari (kuvassa vasemmalla) ja Heta Äijänen edustavat myös kaudella 2015-2016 Tampereen Pyrintöä, kuva: Roope Tähkä