Johanna Soppela ja Noora Suomilammi edustavat Tampereen Pyrintöä alkavalla kaudella

Kaudella 2014-2015 Tampereen Pyrintöä Naisten Korisliigassa edustanut Johanna Soppela nähdään myös tällä kaudella Tampereen Pyrinnössä. Forssan Alussa viime kaudella pelannut ja viimeksi kaudella 2013-2014 Pyrinnön kokoonpanossa mukana ollut Noora Suomilammi palaa takaisin Pyrinnön riveihin.

Plogo A3.fh11

Alla päävalmentaja Roope Tähkän kommentit sopimuksista:

Johanna Soppela: Viime kaudella Johannan peliesitykset olivat välillä hyvinkin ailahtelevia ja tälle kaudelle yhteisenä tavoitteena on tasaisempi tasokas suorittaminen kentän molemmissa päissä. Johanna katsoo aina pallon saadessaan mahdollisuuden tehdä kori ja on siksi pelaajana valmentajalle miellyttävä ase rotaatiossa silloin, kun peliä ratkaistaan.

Noora Suomilammi: Nooran mahdollinen paluu Forssasta oli ensimmäisiä asioita agendallani tulevaa kautta suunnitellessani. Urheilullisena pelaajana ja erinomaisena harjoittelijana hän sopii tulevan kauden palettiimme erittäin hyvin. Toissa kaudella divarissa Noora oli yksi tärkeimmistä pelaajistamme kentän molemmissa päissä ja odotan hänen lunastavan paikkansa joukkueen yhtenä runkopelaajana heti alkukaudesta.