SM-keskimatkalta 9 mitalia

SM-kisakausi avattiin perinteisesti keskimatkan kilpailulla. Pyrinnnön suunnistajille tuli jälleen huikeaa menestystä!

Ryhmän 1 kisa käytiin Anttolassa. Naisten pääsarjassa oli kolme pyrintöläistä kymppisakissa. Saila voitti hopeaa, Venla oli 6. ja Lotta 8:s. Koska mukana oli WRE-kisan takia myös ulkomaalaisia, Venlan sijoitus SM-kisassa oli 5. ja Lotan 6:s. Miesten pääsarjassa Elias sijoittui hienosti kahdeksanneksi ja SM-kisan sijoitus oli 6:s.

Nuorten puolella oli varsinaista mitalisadetta. Eerolan sisarukset saivat kaikki mitalin: Lotta ja Mikko voittivat 16-sarjassa kultaa ja Teemu H18-sarjassa pronssia. Lisäksi oman sarjansa ykkösiä olivat Leo Matinheikki (H15) ja Anton Kuukka (H20). Anni Haanpää sijoittui D18-sarjassa hopealle. Plakettisijoille ylsivät Kaisa Haanpää (6. D16) ja Akseli Konttila (7. H15).

Ryhmä 2 kisasi Janakkalassa. Annika otti omansa eli kullan sarjassa D50. Sirkka-Liisa Lauronen oli hopealla D35-sarjassa ja plaketin saivat Sirkka Oikarinen (4. D55), Jukka Kallio (5. H55), sekä Raino Pesu (6. H40).

Onnittelu kaikille upeita suorituksia tehneille!

Ryhmän 1 tulossivu

Ryhmän 2 tulossivu

Kuvia tulossa