Reetta alle EM-rajan

Pyrinnön aiturinainen Reetta Hurske kohautti Jyväskylä Gamesien katsojia jo alkuerissä. Reetta pisteli aurinkoisessa kesäillassa 100m aidat ennätykseen 13,23. Amsterdamin EM-raja (13,30) rikkoitui näin selvästi. Reetta paransi myös nimissään ollutta seuraennätystä sekä juoksi Harjun kentän kenttäennätyksen.

Reetta Hurske

Juoksu tuli loppuun asti. Hallitsin juoksua.Lähtö olisi voinut olla parempi.
Täytyy sanoa, että olin aikaan hieman yllättynyt. Olin lähes kolme kuukautta juoksematta, niin en olisi osannut arvata pääseväni näin nopeasti näin hyvään kuntoon. Seuraava kilpailu on Kuortaneella juhannus lauantaina, missä mennään taas kovaa.

Tuntuu kyllä upealta, kun pystyy vaikeuksien jälkeen taas juoksemaan. En voi olla kiittämättä valmentajaani (Marjukka Suihko), läheisiäni sekä seuraani, jotka ovat luoneet uskoa vaikeina aikoina. Tästä tulee vielä huippu kesä!

 

IMG_2714

Pyrintöläisiä nähtiin Jyväskylässä enemmänkin. Sanna Pihkala juoksi 100 metrillä hienosti ennätyksensä 12,87 (100m aj 15,11), Satu-Maaria Pentinlehto pysäytti kellon aikaan 12,96 ja korkeushyppääjä Gabriela Kosonen 13,35. Jessi Landström juoksi 100m aidat aikaan 14,30 ja Julia Enarvi 14,23.
Frida Hämäläinen kellotti aidatulla ratakierroksella ajan 62,29. Olivia Ben Khalida avasi 100m aitojen kilpailukautensa juoksemalla N17 100m aidat 14,77. Fridan ja Olivian valmentaja Lassi Raunio juoksi 110m aidat aikaan 15,66.
Miesten 100 metrillä Pyrinnön uusin tulokas Henri Mutanen kellotti ennätyken 11,31. Lauri Savolainen juoksi M17 400m aidat 58,89.

Juhannus ja juhannuskisat lähestyvät. Nuorisoa kilpailee perjantaina Ikaalisten perinteisissä Juhannuskisoissa ja lauantaina aikuisurheilijoita nähdään Kuortaneen Eliittikisoissa.

Katso video kun city-aituri Hurske valloittaa Tampereen keskustan

#pyrintö
#munseura
#AINA

Teksti: TP tiedotus
Kuva: SUL