Euroopan suurimmat junnuhallit 10.-12.3. Tampereella

Tulevana viikonloppuna kilpaillaan Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa Euroopan suurimmat juniorihallit. 23.kerran järjestettävä Tampere Junior Indoor Games kerää yli 1600 nuorta yleisurheilijaa viikonlopuksi Pirkkahalliin.

Kilpailuihin otetaan poikkeuksellisesti varaslähtö jo perjantaina 10.3. kun uusi 17-vuotiaiden sarja TJIG_fb_profiilipääsee haistelemaan Indoor-tunnelmaa. TJIG kerää vuosittain yhteen maan parhaat 10-15 sarjalaiset.

Viikonlopun aikana lajisuorituksia kertyy yli 4000. Kansainvälistä väriä kilpailuiin tuovat urheilijat Saksan Hampurista kun Hamburger Sport Vereinin urheilijat osallistuvat kilpailuihin perinteiseen tapaan. Saksan lisäksi osallistujia on myös Pietarista.

Kilpailuihin on ilmainen sisäänpääsy ja lajeja käydään aamusta iltaan.

#tjig2017, #yleisurheilu, #tampere

Lisätietoja TJIG-kisasivuilta.

LIVE-tulokset

tjig_coveri