Pyrintö kolmanneksi neljän suurseuran viestiseuraottelussa

Pyrintö sijoittui kolmanneksi perinteisessä neljän suuren seuran viestiseuraottelussa Kupittaalla. Ylivoimaisen voiton nappasi Helsingin Kisa-Veikot pistein 88. Toiseksi sijoittui Turun Urheiluliitto 74 pisteellä. Pyrinnön pistesaalis oli 71 ja seuraottelussa neljänneksi sijoittuneen Lahden Ahkeran 43 pistettä.

35.kerran juostussa viestiseuraottelussa juostiin viestejä aina 11-sarjasta aikuisten yleiseen sarjaan. Jokaisessa sarjassa on ohjelmassa niin pika- kuin pitkäviesti.

Pyrintö nappasi itselleen viisi viestivoittoa

11-tyttöjen 4×340 metrin viestissä Pyrinnön tytöt nappasivat hienon taistelun päätteeksi lajivoiton. Joukkueessa juoksivat Vilma Luontila, Teea Rajala, Emilia Aho ja Iida Kastarinen. Tyttöjen aika 4.160,90.

N17 sekä N19 pikaviestit juostiin Pyrinnön komennossa heti viestin alkumetreistä lähtien. N17 4x170m voittoaika oli 1.34,14 ja joukkueessa juoksivat Venla Väliharju, Pinja Heinonen, Lotta Alasaukko-oja sekä Salla Tuominen. N19 voittojoukkueen jäsenet Olivia Ben Khalifa, Ilona Luoma, Alisa Aalto ja Frida Hämäläinen. Nuorten naisten voittoajaksi kellotettiin 1.31,04.

Viestiseuraottelu sai upean päätöksen kun miesten 4×170 m viesti päättyi Pyrinnön upeaan voittoon. Voittojoukkueessa juoksivat Henri Mutanen, Jouko Juntunen, Benjamin Heinonen ja Valtteri Toimela. Pyrinnön voittoajaksi kirjattiin 1.23,50.

Tytöt-15 pikaviesti kisaennätykseen
Pyrinnön 15-sarjan tytöt juoksivat uuden kisaennätyksen 4×170 m matkalla. Viestijoukkue Saga Vanninen, Vilma Itälinna, Tuuli Ingman ja Vilma Väliharju pisteli viestin aikaan 1.32,92 mikä alittaa aiemman kisaennätyksen yli kahdella sekunnilla.

Hallikauden seuraottelut on tämän talven osalta saatu kisailtua. Seuraavat suuret kilpailut ovat helmikuussa yli 17-sarjalaisille nuorten sekä aikuisten SM-hallit ja alle 17-sarjalaisilla maaliskuun 9.-11.pvä järjestettävä Tampere Junior Indoor Games.