Yleisurheilun uusi poikaryhmä on vauhdissa ja mukaan mahtuu vielä

Viime vuoden joulukuussa aloitettiin uusi yleisurheilun ryhmä 10-13 vuotiaille pojille. Tarkoituksena on tarjota pojille mahdollisuus harrastaa monipuolisesti yleisurheilua myös toisen lajin ohessa. Ryhmässä onkin poikia sekä Pyrinnön ikäkausiryhmistä että poikia, jotka haluavat harrastaa yleisurheilua toisen lajinsa rinnalla. Ryhmä kokoontuu kerran viikossa vuoroviikoin keskiviikkoisin ja torstaisin ja mukaan mahtuu vielä!

Ryhmässä harjoitellaan miesvalmentajien johdolla tasokkaasti lajinomaisen yleisurheilun lisäksi yleisiä urheilullisia ominaisuuksia kuten juoksutekniikkaa ja kehonhallintaa. Harjoitukset tukevat myös muiden lajien harrastamista. Valmentajina toimivat muun muassa Ari Mahmoudian ja seivästähtemme Urho Kujanpää.

“Poikaryhmän kautta halutaan tukea monipuolista harrastamista ja tarjota pojille oma ryhmänsä, koska yleisurheilun valmennusryhmät ovat pääosin tyttövoittoisia” sanoo ryhmänjohtaja Katja Konkka.

 

Mukaan ehtii vielä mainiosti ja iloiseen ryhmään toivotaankin uusia harrastajia etenkin muista lajeista. Ryhmä on tarkoitettu 2006-2008 vuosina syntyneille pojille eikä aiempi yleisurheilutausta ole välttämätön. Lisätietoja ja ilmoittautuminen löytyy ryhmän sivuilta: https://tampereenpyrinto.fi/yleisurheilu/poikaryhma-2008-2006-syntyneille/