Amanda Saari 9. hiihdon Suomen Cupin sprintissä!

Hiihdon Suomen Cup jatkui toisella kisaviikonlopulla Taivalkoskella 21.-22.11. Ohjelmassa oli sprintit perinteisellä sekä normaalimatka vapaalla.

Perinteisen tyylin sprintissä Amanda Saari hiihti hienosti ensin karsinnasta erävaiheeseen ja sitten vielä alkueristä välieriin. Lopputuloksissa Amanda oli yhdeksäs – upea suoritus ja Amandan ensimmäinen kerta kymmenen parhaan joukossa Suomen Cupissa! Samassa kisassa tuorein pyrintöläisvahvistus Hanna Varjus hiihti myös hyvin ja jäi vain muutaman sekunnin kymmenyksen päähän sprinttien erävaiheesta. Naisten suoritukset nostattavat pyrintöläisodotuksia kohti talven SM-sprinttiä, joka sekin kilpaillaan helmikuussa Pyhäjärvellä perinteisellä.

(Kuvassa Amanda Vuokatin avauskisassa. Kuva: Roni Lukkarinen)