Tankovoimistelu alkaa!

NÄÄSHALLISSA keskiviikkoisin klo 18.30-19.30

Osallistumismaksu 4.5 €/kerta. Tankovoimistelu on kaiken ikäisille ja -kokoisille sopiva koko kehon liikuntamuoto, joka kehittää monipuolisesti kaikkia fyysisen suorituskyvyn osatekijöitä. Tavanomaisesta kuntosaliharjoittelusta poiketen koko keho on tankovoimisteluliikkeissä mukana. Niska- ja hartiavaivoista, sekä selkävaivoista kärsiville tankovoimistelu on erinomainen liikunta- ja kuntoutusmuoto.

Tankovoimistelua käyttivät ennen lähes yksinomaan kilpaurheilijat palautumis- ja kuntoharjoitteena. Painonnostoliitto on suunnitellut tankojumpasta tehokkaan ja turvallisen koko kansan kuntoiluversion, joten nyt sinäkin voit päästä kokeilemaan sitä asiantuntevien ohjaajien opastuksella.

Ohjelma muodostuu yli kuudestakymmenestä 1-6 kg:n tangolla tehtävästä liikkeestä. Jumpassa jokainen valitsee ohjaajan avustuksella itselleen sopivan painoisen tangon.

Ohjatussa tankovoimistelussa kokenut ohjaaja opastaa sinua oikeisiin suorituksiin.

Tule kokeilemaan ja huomaa itse tankojumpan edulliset vaikutukset!