Reetta Hurskeelle EM-kultaa

Yleisurheilukouluissa urheilu-uransa aloittanut Pyrinnön oma kasvatti teki naisten pika-aitajuoksun historiaa nappaamalla suvereenisti sisäratojen EM-kultaa Istanbulissa järjestetyissä EM- hallikilpailuissa. Hurske kesti hyvin ennakkosuosikin paineet ja hänen EM-finaalissa juoksema voittoaikana 7.79  sivuaan hänen omissa nimissään olevaa Suomen ennätystä. EM-kullan myötä Reettasta tuli ensimmäinen suomalainen naisaituri joka on saanut arvokisamitalin millään matkalla halli- tai ulkoradoilla. Toiseksi finaalissa sijoittui Hollannin Euroopan mestaruutta puolustanut Nadine Visser ajalla 7,84 ja pronssinen mitali pujotettiin Sveitsin Ditaji Kambundjin kaulaan. Hänen aikansa juoksussa oli 7,91.

Reettan valmentajana ja suurena tukena on  koko hänen 18 vuoden mittaisen uransa aikana toiminut Marjukka Suihko.  Lämpimät onnittelut molemmille!