YHTEISTYÖKUMPPANIT

Hyvien kumppanien kanssa suksi luistaa!

Tule mukaan Tampereen Pyrinnön Hiihtojaoston yhteistyökumppaniksi. Kysy lisää! (Pasi Rajala, 040 546 4925)

Noname on pitkäaikainen tekstiilikumppanimme ja tarjoaa laadukkaat seura-asut kesä- ja talvikauteen.

Nonamen valikoimasta löytyy tyylikkäitä urheiluvaatteita sekä urhelijoille että kuntoilijoilla, käy tutustumassa www.nonamesport.com!

Sporttiapteekki on liikunnan, kauneuden ja hyvinvoinnin tuotteisiin erikoistunut suomalainen verkkoapteekki. Sporttiapteekin valikoimaan kuuluu mm. vitamiinit, urheilujuomat ja muut urheilijalle välttämättömät tuotteet.

https://www.apteekkiverkkokauppa.fi/

J Sport on alueemme johtava maastohiihdon erikoisliike. J Sport:in toimipiste on Ylöjärvellä osoitteessa Elovainiontie 18, ja verkkokaupasta löytyy myös kaikki tarvittava. 

Laajaa välinevalikoimaa täydentää uusimmalla kalustolla varustettu suksihiontapalvelu.

J Sport – Hiihdon erikoisliike

Valmennus- ja Testauskeskus Kauppi tarjoaa laadukkaita kuntotestaus-, liikunta- ja urheiluvalmennuspalveluita Kauppi Sports Centerillä.

Yhteistyö VTE-Kaupin kanssa takaa Pyrinnön hiihtäjille huippuedulliset ja -laadukkaat testauspalvelut läpi kauden. Lisäksi olemme yhdistäneet voimamme esimerkiksi Pyrinnön aikuisten hiihtokoulun ohjauksissa.

www.vte-kauppi.fi

Hieno Kauppi Sports Center Kaupissa on laajamittaisen yhteistyöverkostomme sydän ja tarjoaa Pyrinnön hiihtäjille mm. mahdollisuuden laadukkaisiin sisäliikuntatiloihin!

www.kauppisportscenter.fi

Pihlajalinna on valtakunnan johtava urheilulääketieteen osaaja ja palvelujen tarjoaja kaikissa muissakin terveyspalveluissa. Saamme kumppanuussopimuksen myötä osuuden Pihlajalinnan maksuista. Jokaisen Pihlajalinnaa käyttävän kannattaa rekisteröityä kanta-asiakkaaksi, ja valita tuettavaksi seuraksi Tampereen Pyrintö – Hiihto!! Ihan kaikkien, myös sukulaisten, tuttujen jne. kannattaa liittyä ja tukea meitä ikäänkuin huomaamatta!

Kirjaudu sisään | Oma Pihlajalinna