YHTEISTYÖKUMPPANIT

Tampereen Pyrinnön hiihtojaoston yhteistyökumppaniohjelma kaudelle 2020-21 on julkaistu. Tutustu ja tule mukaan! TP Hiihto Kumppani 200521

Hyvien kumppanien kanssa suksi luistaa!

Noname on pitkäaikainen tekstiilikumppanimme ja tarjoaa laadukkaat seura-asut kesä- ja talvikauteen.

Nonamen valikoimasta löytyy tyylikkäitä urheiluvaatteita sekä urhelijoille että kuntoilijoilla, käy tutustumassa www.nonamesport.com!

Sporttiapteekki on liikunnan, kauneuden ja hyvinvoinnin tuotteisiin erikoistunut suomalainen verkkoapteekki. Sporttiapteekin valikoimaan kuuluu mm. vitamiinit, urheilujuomat ja muut urheilijalle välttämättömät tuotteet.

https://www.apteekkiverkkokauppa.fi/

Suksihionta.fi on ammattimaiseen suksihuoltoon erikoistunut maastohiihdon erikoisliike. Tampereella Suksihionta.fi:n toimitilat sijaitsevat Tampereella Kauppi Sports Centerillä.

Tampereen Pyrinnön hiihtäjät saavat yhteistyön puitteissa huippuedulliset ja -laadukkaat hionta- ja huoltopalvelut. Edut on tarjolla näyttämällä Pyrinnön jäsenkorttia asioidessasi.

Valmennus- ja Testauskeskus Kauppi tarjoaa laadukkaita kuntotestaus-, liikunta- ja urheiluvalmennuspalveluita Kauppi Sports Centerillä.

Yhteistyö VTE-Kaupin kanssa takaa Pyrinnön hiihtäjille huippuedulliset ja -laadukkaat testauspalvelut läpi kauden. Lisäksi olemme yhdistäneet voimamme esimerkiksi Pyrinnön aikuisten hiihtokoulun ohjauksissa.

www.vte-kauppi.fi

Hieno Kauppi Sports Center Kaupissa on laajamittaisen yhteistyöverkostomme sydän ja tarjoaa Pyrinnön hiihtäjille mm. mahdollisuuden laadukkaisiin sisäliikuntatiloihin!

www.kauppisportscenter.fi