Koriksen rempparyhmä jatkuu tälläkin kaudella

Pyrinnön koriksen Rempparyhmä jatkuu tälläkin kaudella!

Pyrinnön koripallojaosto käynnistää ensi viikosta (21.9.) alkaen Rempparyhmän loukkaantuneille ja toipuville pelaajille.

Ryhmä kokoontuu maanantaisin klo 19.00-20.00 Tammerkosken koulutalolla (Rautatienkatu 3-5).

Rempparyhmässä harjoitellaan viikoittain fysioterapeutin johdolla. Harjoituksen aikana fysioterapeutti antaa ohjeita ja valvoo harjoitteiden oikeaoppimista tekemistä. Harjoituksessa kukin saa ohjeet myös seuraavan viikon omatoimiseen harjoitteluun. Harjoituksen tavoitteena on sekä kunnon ylläpitämien että toipuminen mahdollisimman nopeasti takaisin pelikuntoon.

Koska kyse on harjoituksesta, ei vastaanotosta, pelaajalla pitää olla tieto mistä vammasta on kysymys (joko lääkärin tai fysioterapeutin diagnosoima). Osallistuminen edellyttää, että pelaaja kykenee harjoittelemaan keskittyneesti ja itsenäisesti.

Rempparyhmä on osallistujille ilmainen.

Rempparyhmää vetää fysioterapeutti Juha Haavisto.

p. 044 5588 945 / juha.haavisto@hotmail.com