Antti Nikkilä jatkaa Pyrinnön naisten päävalmentajana

 

Tampereen Pyrinnön naisten edustusjoukkue jatkaa Antti Nikkilän valmennuksessa myös kaudella 2021-2022. Jatkosopimus on sekä seuralle että valmentajalle merkittävä asia, jotta joukkueen rakentaminen pääsee alkamaan heti kauden päätteeksi. Nikkilän ohella valmennustiimissä jatkaa Marcus Ketola, jolle tuleva kausi on jo kuudes Pyrinnön naisten kanssa.

 

Antti Nikkilä siirtyi naisten päävalmentajan tehtävään tammikuussa 2021. Päättyneen kauden kilpailulliseksi tulokseksi jäi yksi voitettu ottelu ja korisliigan häntäpaikka, mutta arvokkaana pääomana nuorille pelaajille kertyi kokemusta kovista liigapeleistä. Nikkilä tulee kantamaan päävastuun myös naisten kehitysjoukkueen, Pyrintö Akatemian toiminnasta, ja tulee tältä osin tekemään vahvaa yhteistyötä tyttöpuolen kouluakatemian sekä Pyrinnön WU19/WU17-joukkueen kanssa.

 

”Upea mahdollisuus kehittää nuoria pelaajia ja toimintaympäristöä. Kiitos Pyrinnölle tästä mahdollisuudesta. Työt aloitan välittömästi”, Antti Nikkilä toteaa.

 

Kuvat: Ville Vuorinen (yksilökuva) ja Antti Harju (ottelukuva).