Akatemian kesäkuulumisia

Roni Ahvenjärvi 19v,

Roni kertoili kuulumisiaan Pyynikin palloiluhallilla ennen voimaharjoitusta.

Akatemiaan viime kaudella noussut Roni on kovalla motivaatiolla liikkeellä ja haastattelun aikana tämä tuli hyvin esille.

– Kesäharjoittelu on lähtenyt hyvin käyntiin ja olen tyytyväinen harjoitellessani liigaympyröissä. Pääsen haastamaan itseäni ja saamaan kokemusta harjoitellessani ja pelatessani itseäni kokeneempien pelaajien kanssa. Tällä tavalla tiedän ja näen oman tasoni.

Ronin henkilökohtainen tavoite on päästä jo tällä kaudella “haistelemaan”  lligaympäristöä ja pyrkiä myös kentälle joissakin otteluissa , vaikka oma pelipaikka on vielä Pyrinnön Akatemiajoukkueessa pääsääntöisesti.

– Yritän kehittää itseäni niin fyysisesti kuin henkisesti kesän aikana. Haluan pelata heittävän takamiehen ja pienen laiturin pelipaikoilla ja kehittyä kaikilla osa-alueilla. Motivaatio on korkealla sekä itseluottamus on noussut harjoittelun myötä , kertoo 197cm Roni kesäkuulumisistaan.

Erityisen paljon Roni on panostanut heittonsa parantamiseen ja hän kertoili saaneensa suurta apua henkilökohtaiselta heittovalmentajaltaan Jussi Pärssiseltä, jonka kanssa hän on vapaa-ajallaan tehnyt paljon töitä.

Lopuksi Roni vielä kertoili, että akatemia on hyvä paikka pelaajapolulla mennä tavoitteellisesti eteenpäin.

 

Eelis Männistö, 16v

Uutena Pyrinnön Akatemia -ryhmään noussut Eelis Männistö kertoili fysiikkaharjoituksen jälkeen kuulumisiaan.

– harjoittelu on ollut mukavaa ja motivaatio on korkealla. Reenimäärät ovat nousseet ja intensiteetti on tietysti ollut kovempaa kuin aiemmin. Meillä on hyvä ilmapiiri ja kaikki uudet

pelaajat ovat hyvin motivoituneita uudessa ympäristössä.

– omalta kohdaltani parannettavaa on kaikilla osa-alueilla niin fysiikan kuin pelinjohtamisen osa-alueilla. Peli ja harjoittelu on kovempaa ja taktisempaa ja se vaatii paljon kehittymistä. Pelinopeus, pallonkäsittely ja heittotaidon nopeutuminen ovat kesän tavoitteita.

Eelis kertoili lopuksi, että Akatemia -polku koetaan hyvänä asiana myös uusien akatemiaan nousseiden junioreiden keskuudessa.