Kayla Shaw naisten pelintekijäksi

Naisten korisliigajoukkue esittelee ensimmäisen ulkomaalaisvahvistuksensa kaudelle 2023-2024!

Yksivuotisella sopimuksella Tampereelle saapuva Kayla Shaw, 25, pelasi viime kauden Englannin WBBL-sarjassa Nottingham Wildcats’n joukkueessa 16.6/3.8/2.6 tilastoilla. Tätä ennen 178-senttinen Kayla viimeisteli yliopistouransa viimeisenä vuonna Azusa Pacific’in joukkueessa NCAA2-sarjassa keskimäärin 17.3 pistettä per ottelu.

– Kayla on juuri sellainen pelaaja, jota etsimme takakentällemme. Pitkä ja ulottuva puolustaja sekä erinomainen korintekijä, joka pystyy pelaamaan luontevasti sekä pallollisena että pallottomana. Hän on loistava heittäjä, josta osoituksena kovat kolmen pisteen heittoprosentit niin yliopistosta kuin viime kaudella brittien liigasta, naisten päävalmentaja Petteri Molenius kommentoi.

Pyrintö on solminut jo aiemmin keväällä jatkosopimukset Ellen Järvisen, Niina Sedanon, Emma Törnblomin, Anni Nurmisen ja Annika Ahosen kanssa. Lisäksi uutena pelaajana Pyrinnön liigaryhmään liittyy Honka-kasvatti Peppi Tyynilä. Omista kasvateista Niia Little ja Sandra Koutonen lähtevät kauteen ensisijaisesti 1. divisioonan Pyrintö Akatemian riveissä, mutta hakevat samalla minuutteja myös korisliigasta.

Ota seurantaan Pyrinnön naisten tilit: http://www.facebook.com/tampereenpyrintonaiset ja http://www.instagram.com/trepyrintonaiset

#pyrintö #munseura #aina