Tuulia tekee paluun Tampereelle!

Pyrintö on solminut tulevaa liigakautta koskevan sopimuksen Tuulia Anttosen (os. Timo) kanssa. Vuonna 1997 syntynyt, 178-senttinen laituri teki liigadebyyttinsä Pyrinnössä kaudella 2014-2015 ja on sen jälkeen pelannut korisliigaa kasvattajaseuransa Vimpelin Vedon lisäksi Lappeenrannassa ja Forssassa. Viime kauden päätteeksi Tuulia pääsi juhlimaan ensimmäistä liigamitaliaan pronssille yltäneen Vimpelin riveissä.

– Hienoa saada Tuulia takaisin Pyrintöön. Hän on osoittanut tasonsa Korisliigassa jo monta vuotta putkeen ja on yksi sarjan eniten liigapelejä pelanneista aktiivipelaajista. Tuulian vahvuudet sopivat erinomaisesti pelitapaamme ja uskon, että hän tulee olemaan meille tulevalla kaudella tärkeä pelaaja kummassakin päässä kenttää, naisten päävalmentaja Petteri Molenius kommentoi.

Pyrintö toivottaa Tuulian lämpimästi tervetulleeksi Tampereelle ja Pyynikille!

#pyrintö #munseura #aina