Geralynn Leaupepe naisten toinen ulkomaalaisvahvistus!

Pyrinnön naisten joukkue alkaa olla valmis tulevaan korisliigakauteen, kun Geralynn “Lynn” Leaupepe saapuu yksivuotisella sopimuksella Tampereelle. Samoalaissyntyinen Lynn, 27, pelasi viime kauden Ruotsissa Visbyn joukkueessa 17.2/9.2/2.2/4.1 tilastoilla. Tätä ennen 180-senttinen laitahyökkääjä on pelannut mm. Australiassa ja Espanjassa sekä yliopistouransa California Polytechnic State Universityn riveissä.

– Lynn tuo joukkueeseemme paljon korintekovoimaa. Hän on kova hyökkäämään korille ja hyvä viimeistelemään korin läheltä. Lynn pystyy pelaamaan sekä hyökkäyksessä että puolustuksessa monissa eri rooleissa ja tuo meille paljon fyysisyyttä kumpaankin päähän kenttää. Koska Lynnillä on kokemusta jo monen kauden ajalta Euroopan hyvistä sarjoista, niin uskon, että korisliigaan ja meidän pelitapaamme sopeutuminen ei tule tuottamaan hänelle vaikeuksia, naisten päävalmentaja Petteri Molenius kommentoi.

Pyrintö lähtee korisliigakauteen kahdella ulkomaalaisvahvistuksella, joten kotimainen pelaajarunko tulee olemaan tärkeässä roolissa. Naisten edustusryhmään kuuluu yhteensä 21 pelaajaa, joista moni tulee pelaamaan rinnakkaislisenssillä sekä korisliigaa että 1. divisioonaa Pyrintö Akatemian riveissä. Päävalmentaja Petteri Moleniuksen rinnalla naisten korisliigan valmennuksessa jatkaa Marcus Ketola, Akatemian osalta vastuuta jakaa myös WU19/17-valmennusrinkiin kuuluva Tuomas Mantere ja voimavalmentajana jatkaa Heikki Yhtiö.

Kaikki pelaajauutiset ja joukkueen kuulumiset löydät varmimmin joukkueen IG-tililtä: http://www.instagram.com/trepyrintonaiset

#pyrintö #munseura #aina