Iina Keski-Saari tekee paluun pelikentälle!

Viime kauden päätteeksi pelaajauransa kertaalleen päättänyt Iina Keski-Saari, 26, palaa Pyrinnön kokoonpanoon jo keskiviikon vierasottelussa Vimpelin Vetoa vastaan. Pyrintö toivottaa viime kauden kapteeninsa lämpimästi tervetulleeksi, sillä Iina tuo mukanaan joukkueeseen kaivattua kokoa sekä kokemusta 208 liigaottelun verran.

Iinan sopimus on tärkeä myös siksi, että joukkueeseen tammikuussa liittynyt ja lupaavasti aloittanut Areanna Combs joutui palaamaan äkillisesti kotimaahansa perhesyiden takia ja sopimus hänen kanssaan purettiin vain kahden liigaottelun jälkeen.

–Hienoa saada Iina takaisin pelaamaan Pyrintöön. Hänen tyyppistänsä pelaajaa olemme hieman kaivanneet alkukaudesta ja Iina tulee varmasti auttamaan etenkin puolustuspäässä meidän etukenttämme pelaamista, päävalmentaja Petteri Molenius kommentoi. –Meille on sattunut tällä kaudella vastoinkäymisiä pelaajarintamalla ja Areannan lähtö oli yksi uusi ikävä uutinen kaikille. Kartoitamme nyt jälleen pelaajamarkkinoita ja etsimme uutta pelaajaa paikkaamaan Arien lähtöä.

Viime kauden tilastokeskiarvolla 6.2/4.7/1.9s pelannut Iina on toiminut tällä kaudella valmentajana Pyrinnön WU15/16-tytöissä, joten tuntuma koripalloon on säilynyt tauosta huolimatta. –Palo kentille on ollut kova ja tämä tilaisuus liittyä joukkueeseen loppukaudeksi on mahtava, perustelee Iina paluupäätöstään. –Joukkue on ottanut mukaan treeneissä, kuin en olisi ollut hetkeäkään poissa. Ilokseni saan siirtyä katsomosta takaisin kentälle, joten Pyynikillä nähdään!

Kannattaa siis ottaa Iinan kutsu vastaan ja tulla kannustamaan naisia seuraavaan kotipeliin Kouvottaria vastaan lauantaina 27.1.2024 klo 18:00 Pyynikillä!

#pyrintö #munseura #aina

Kuva: Antti Harju