Koriksen Hiihtolomaleiri 26.-29.2.2024 2012-2016 syntyneille

Ilmoittautuminen oheisesta linkistä:

ILMOTTAUTUMINEN

Tampereen Pyrinnön koripallojaosto järjestää hiihtolomaleirin viikolla 9 Pyynikin palloiluhallilla 2012-2016 vuosina syntyneille. Hiihtolomaleirin ohjelmassa on koristreenejä, pelailua, ulkoilua (sopiva ulkovarastus mukaan), leikkimielistä kisailua sekä Pyrinnön miesten ja naisten edustusjoukkueiden pelaajien tapaamisia.

Leiripäivät alkavat klo 8.30 ja päättyvät 15.30 aina Pyynikin palloiluhallilla. Treenit ja muu ohjelma tapahtuu kaikki Pyynikin palloiluhallin läheisyydessä. Liikkuminen tapahtuu aina valmentajien ja ohjaajien johdolla yhdessä.

Leirin hintaan (120 € Pyrintöläisille ja 140€ muille) kuuluu lounas ja välipala. Leiri toteutetaan jos ilmoittautuneita on vähintään 20. Ilmoittautuminen päättyy 19.2.2023

Ilmoittautuminen leirille on sitova. Leirin hintaan sisältyy 40 € suuruinen varausmaksu. Jos ilmoittautuminen peruutetaan ennen kuin leirin osallistumismaksu on maksettu, lähetetään varausmaksusta erillinen lasku. Jos lasku on ehditty maksaa, ei varausmaksun suuruutta palauteta hyvityksessä.

Valmentajina leirillä toimii Pyrinnön omat valmentajat ja ohjaajina Pyrinnön vanhempia junnuja.

Lisätietoja leiristä voi kysellä Artem Khvorostilta artem.khvorost@pyrinto.fi