E’Lease Stafford naisten liigajoukkueeseen!

Pyrintö on solminut kevätkauden kestävän sopimuksen yhdysvaltalaisen E’Lease Staffordin, 24, kanssa.

Laiturina pelaava 180-senttinen E’Lease edusti viimeisellä yliopistokaudellaan 2022-2023 NCAA1-sarjan Kansas Cityä (UMKC), missä tilastoi 15.8 pistettä ja 4.5 levypalloa per ottelu. Hänen viimeisin joukkueensa on ollut Hatillo, Puerto Rico, missä pelasi kesällä 2023 kolme ottelua tilastokeskiarvoin 7.3/3.7. Sopimus Pyrinnön kanssa on  E’Leasen ensimmäinen kosketus eurooppalaiseen koripalloon ja hän odottaa innokkaana tulevia pelejä.

– E’Lease on monipuolinen hyökkäyspään pelaaja, joka pystyy viimeistelemään sekä läheltä että kaukaa. Hän on liittynyt jo joukkueeseen mukaan ja ensivaikutelma on ollut todella positiivinen. Uskon että E’Lease sopii meidän joukkueeseen erittäin hyvin niin pelaajana kuin persoonana, kommentoi naisten päävalmentaja Petteri Molenius.

Pyrinnön korisliigapelit jatkuvat tulevana lauantaina 3.2. Espoonlahdessa EBT:n vieraana ja myös seuraava peli 10.2. pelataan vieraskentällä Torpan Poikia vastaan.  Kotisalissa Pyrintö pelaa seuraavan kerran lauantaina 17.2. klo 17, jolloin Pyynikille saapuu Tapiolan Honka ja toivottavasti myös runsaasti kotiyleisöä!

#pyrintö #munseura #aina