Peppi Tyynilä jatkaa Pyrinnössä!

Pyrintö on solminut jatkosopimuksen tulevasta korisliigakaudesta 21-vuotiaan takapelaajansa Peppi Tyynilän kanssa.

Viime kesänä WU20 EM-kisoissa pelannut ja tämän jälkeen Tampereelle muuttanut Honka-kasvatti pelasi Pyrinnössä ehjän kauden ilman yhtäkään väliin jäänyttä ottelua. Runkosarjan keskiarvot olivat 2.9 pistettä, 2.5 levypalloa ja 1.6 syöttöä keskimäärin 17:41 minuutissa. Kauden ennätystehot (11/8/1 ja teholukema 18) Peppi kirjautti runkosarjan päättäneessä HBA-pelissä, jossa hän upotti 100 %:sesti kaikki viisi pelitilanneheittoansa.

Naisten päävalmentaja Petteri Molenius on ehtinyt jo parin viikon ajan keskittyä tulevan kauden joukkueen rakentamiseen. – Hienoa että Peppi jatkaa Pyrinnössä, olen todella tyytyväinen jatkosopimukseen. Peppi on kova harjoittelija ja muutenkin luotettava pelaaja kummassakin päässä kenttää, joka hoitaa kentällä lähes minkälaisen roolin tahansa. Kun saamme jatkossa Pepille vielä hieman enemmän päättäväisyyttä ja rohkeutta etenkin hyökkäyspään tekemiseen, niin uskon että hän tulee tekemään ensi kaudella todellisen läpimurtonsa Korisliiga-tasolle.

– Olen iloinen mahdollisuudesta jatkaa Pyrinnön paidassa. Viime kaudella pääsin joukkueeseen hyvin mukaan mahtavien joukkuekavereiden ansioista. Puolivälieriin päättynyt kausi jätti kuitenkin vielä paljon taistelutahtoa ja intoa ensi kaudelle, Peppi itse kommentoi jatkosopimustaan.

Päävalmentaja Petteri Moleniuksen ohella Pyrinnöllä on nyt sopimukset Kayla Shawn, Saana Kujalan ja Peppi Tyynilän kanssa.

#pyrintö #munseura #aina

Kuva: Ville Vuorinen