Ilmoittautuminen Aikuisten suunnistuskouluun

Kevät 2022

Tampereen Pyrinnön aikuisten suunnistuskoulu alkaa maanantaina 9.5.2022 klo 18.00  UKK-instituutilla, Kaupinpuistonkatu 1, Tampere.

Suunnistuskoulu sisältää 6 opetuskertaa eli kurssi-iltaa, ja ne järjestetään peräkkäisinä maanantaina touko-kesäkuussa, kesäkuussa on yksi kuntosuunnistuskerta Grano Games-kilpailujen aikaan sekä opastettu iltarastikerta elokuussa.

Aikuisten suunnistuskoulu toteutetaan eri tasoryhmissä. Ryhmää voi tarvittaessa vaihtaa kurssin aikana. Aloitteleville kurssilaisille ja suunnistuskokemusta omaaville kurssilaisille on eri pienryhmät ja erilaisia suunnistustehtäviä.

Viereisen linkin kaavakkeella ilmoittaudut Tampereen Pyrinnön järjestämään vuoden 2022 Aikuisten suunnistuskouluun.  Lomakkeen tiedot kerätään vain tätä aikuisten suunnistuskoulua varten. Tietoja käytetään ainoastaan vuoden 2022 Aikuisten suunnistuskoulun tiedottamiseen. Nimitiedot säilytetään kurssirekisterissä. Kaikki tiedot (yhteystiedot ja lomakkeen vastaukset) hävitetään vuoden 2022 syksyllä.

Kurssin hinta on 110 €. Voit maksaa kurssin etukäteen esim. tilisiirrolla. Tilisiirron eräpäivä on 16.5. eli toisen kurssi-illan jälkeen. Mobiili- ja  korttimaksuja vastaanotetaan ensimmäisen kurssi-illan alussa. Tarkemmat ohjeistukset mm. hyväksyttyihin maksutapoihin:

Voimme ottaa kurssille 100 osallistujaa. Mikäli olet ilmoittautunut, etkä pääse kurssille, ole ystävällinen ja peru ilmoittautumisesi.

Saat viikkoa ennen kurssin alkua sähköpostia, jossa kerrotaan käytännön asioita ja muistutetaan maksutavoista.

Tervetuloa suunnistamaan!