Ilmoittautuminen Aikuisten suunnistuskouluun

Kesä 2021

Tampereen Pyrinnön aikuisten suunnistuskoulu alkaa maanantaina 24.5.2021 klo 17.40 / 18.00 / 18.20 UKK-instituutilla, Kaupinpuistonkatu 1, Tampere.

Suunnistuskoulu sisältää 8 opetuskertaa eli kurssi-iltaa, ja ne järjestetään 4 peräkkäisinä maanantaina touko-kesäkuussa ja 4 elokuussa. Aloitusinfo pidetään etänä sunnuntaina 23.5.2021 klo 20.00.

Aikuisten suunnistuskoulu toteutetaan eri tasoryhmissä. Tasoryhmät jaetaan vielä pienryhmiin ilmoittautumislomakkeen ennakkotietojen perusteella. Koronatilanteen vuoksi ryhmää ei voi vaihtaa kurssin aikana, laita ilmoittautumisen yhteydessä tieto jos haluat kaverin kanssa samaan pienryhmään. Aloitteleville kurssilaisille ja suunnistuskokemusta omaaville kurssilaisille on eri pienryhmät ja erilaisia suunnistustehtäviä.

Viereisen linkin kaavakkeella ilmoittaudut Tampereen Pyrinnön järjestämään vuoden 2021 Aikuisten suunnistuskouluun. Ilmoittautuminen suljetaan 16.5.2021 klo 21.00, tai aiemmin jos ryhmät täyttyvät. Lomakkeen tiedot kerätään vain tätä aikuisten suunnistuskoulua varten. Tietoja käytetään ainoastaan vuoden 2021 Aikuissuunnistuskoulun tiedottamiseen. Nimitiedot säilytetään kurssirekisterissä. Kaikki tiedot (yhteystiedot ja lomakkeen vastaukset) hävitetään vuoden 2021 syksyllä.

Voit maksaa kurssin esim. tilisiirrolla. Tilisiirron eräpäivä on 31.5. eli toisen kurssi-illan jälkeen. Mobiili- ja  korttimaksuja vastaanotetaan kahden ensimmäisen kurssi-illan alussa. Tarkemmat ohjeistukset mm. hyväksyttyihin maksutapoihin:

Voimme ottaa kurssille 100 osallistujaa. Mikäli olet ilmoittautunut, etkä pääse kurssille, ole ystävällinen ja peru ilmoittautumisesi: Marko Väistökoski marko.vaistokoski(at)gmail.com

Saat ennen kurssin alkua sähköpostia, jossa kerrotaan käytännön asioita ja muistutetaan maksutavoista.

Tervetuloa!