Ilmoittautuminen Aikuisten suunnistuskouluun

Kevät 2020

Tampereen Pyrinnön aikuisten suunnistuskoulu alkaa maanantaina 20.4.2020 klo 18.00 UKK-instituutilla, Kaupinpuistonkatu 1, Tampere.

Suunnistuskoulu sisältää 8 opetuskertaa eli kurssi-iltaa, ja ne järjestetään kahdeksana maanantaina huhti-kesäkuun aikana. 

Aikuisten suunnistuskoulu toteutetaan eri tasoryhmissä. Tasoryhmät jaetaan ilmoittautumislomakkeen ennakkotietojen perusteella. Ryhmää voi vaihtaa kurssin aikana. Aloitteleville kurssilaisille ja suunnistuskokemusta omaaville kurssilaisille on eri pienryhmät ja erilaisia suunnistustehtäviä.

Viereisestä linkistä ilmoittaudut Tampereen Pyrinnön järjestämään vuoden 2020 Aikuisten suunnistuskouluun. Lomakkeen tiedot kerätään vain tätä aikuisten suunnistuskoulua varten. Tietoja käytetään ainoastaan vuoden 2020 Aikuissuunnistuskoulun tiedottamiseen. Nimitiedot säilytetään kurssirekisterissä. Kaikki tiedot (yhteystiedot ja lomakkeen vastaukset) hävitetään vuoden 2020 syksyllä.

Kurssi maksetaan tilisiirtona, käteisellä tai laskuttamalla. Tilisiirron eräpäivä on 28.4. eli toisen kurssi-illan jälkeen. Käteismaksuja vastaanotetaan kahden ensimmäisen kurssi-illan alussa.

Voimme ottaa kurssille 100 osallistujaa. Mikäli olet ilmoittautunut, etkä pääse kurssille, ole ystävällinen ja peru ilmoittautumisesi: Maija Yli-Hietanen maija.ylihietanen(at)gmail.com

Saat myöhemmin keväällä sähköpostia, jossa kerrotaan käytännön asioita ja muistutetaan maksutavoista.

Tervetuloa!