Ilmoittautuminen Aikuisten suunnistuskouluun

Kevät 2019

Tampereen Pyrinnön aikuisten suunnistuskoulu alkaa maanantaina 15.4.2019 klo 18–20 UKK-instituutilla, Kaupinpuistonkatu 1, Tampere.

Suunnistuskoulu sisältää 8 opetuskertaa eli kurssi-iltaa, ja ne järjestetään kahdeksana maanantaina huhti-kesäkuun aikana. Huom! 22.4. on 2. pääsiäispäivä, ja silloin ei ole harjoitusta.

Aikuisten suunnistuskoulu toteutetaan eri tasoryhmissä. Tasoryhmät jaetaan ilmoittautumislomakkeen ennakkotietojen perusteella. Ryhmää voi vaihtaa kurssin aikana. Aloitteleville kurssilaisille ja suunnistuskokemusta omaaville kurssilaisille on eri pienryhmät ja erilaisia suunnistustehtäviä.

Viereisestä linkistä ilmoittaudut Tampereen Pyrinnön järjestämään vuoden 2019 Aikuisten suunnistuskouluun. Lomakkeen tiedot kerätään vain tätä aikuisten suunnistuskoulua varten. Tietoja käytetään ainoastaan vuoden 2020 Aikuissuunnistuskoulun markkinointiin. Nimitiedot säilytetään kurssirekisterissä. Yhteystiedot hävitetään kesällä 2020. Muut kysymystiedot hävitetään vuoden 2019 syksyllä.

Kurssi maksetaan tilisiirtona, käteisellä tai laskuttamalla. Tilisiirron eräpäivä on 2.5. eli toisen kurssi-illan jälkeen. Käteismaksuja vastaanotetaan kahden ensimmäisen kurssi-illan alussa.

Voimme ottaa kurssille 100 osallistujaa. Mikäli olet ilmoittautunut, etkä pääse kurssille, ole ystävällinen ja peru ilmoittautumisesi: Maija Yli-Hietanen maija.ylihietanen(at)gmail.com

Saat myöhemmin keväällä sähköpostia, jossa kerrotaan käytännön asioita ja muistutetaan maksutavoista.

Tervetuloa!