Ilmoittautuminen suunnistusjaoston toimintaan ja toimintamaksun maksaminen

Suunnistusjaostossamme on useita aktiivisia harjoitusryhmiä. Mikäli et ole ilmoittautunut mihinkään jaoston ryhmään ja toimit aktiivisesti jaostossamme, toivomme sinun ilmoittautuvan suunnistusjaoston toimintaan. Voit ilmoittautua suunnistusjaoston toimintaan alla olevalla lomakkeella.

Ilmoittautuminen suunnistusjaoston toimintaan on eri asia kuin Tampereen Pyrinnön jäsenyys. Voit ilmoittautua Tampereen Pyrinnön jäseneksi täällä. Ilmoittautumisen jälkeen saat laskun jäsenmaksun maksamiseksi.

Suunnistusjaoston toimintamaksu on suunnattu Pyrinnön suunnistusjaoston toiminnassa mukana oleville henkilöille, jotka eivät ole ilmoittautuneet mihinkään suunnistusjaoston ryhmään. Toimintamaksu on vapaaehtoinen ja se on kaudella 2022 35 euroa. Jaoston toimintamaksu sisältää osallistumisen kymmeneen harjoitus- tai tapahtumakertaan (esimerkiksi jumppa tai suunnistusharjoitus). Mikäli haluaa osallistua toimintaan tiiviimmin tai hyötyä ryhmätoiminnan muista eduista (ohjattu toiminta, pienemmät omavastuut esim. leireillä), suositellaan liittymistä itselle sopivaan ryhmään. Eri ryhmiin liitytään täyttämällä ilmoittautumislomake ilmoittautumissivustolla.  

Suunnistusjaoston toimintamaksu
Maksa seuraavilla tiedoilla:

  • Tilinumero FI54 5732 2620 1535 77
  • Tampereen Pyrintö suunnistusjaosto
  • Summa 35,00 euroa
  • Viite 110

Maksun viestin tiedot eivät välity eteenpäin. Ota tarvittaessa yhteys rahastonhoitajaan Tuija Schmidtiin: tuija(at)theschmidts.eu

Antamiasi tietoja käsitellään seuraavasti:

1) Tampereen Pyrinnön suunnistusjaoston ryhmätoiminnan tiedottamisessa ja suunnistusjaoston tiedotusasioissa.

2) Tampereen Pyrinnön jäsenrekisteri- ja jäsenasioissa: henkilötiedot luovutetaan Tampereen Pyrintö ry:n jäsenrekisteriin. Rekisteriä ylläpitää Tampereen Pyrintö ry.

Rekisterinpitäjällä on nimettyjä, vapaaehtoisia vastuuhenkilöitä joukkueiden ja ryhmien johtajina ja yhteyshenkilöinä. Joukkueenjohtajat ja yhteyshenkilöt säilyttävät rekisterinpitäjän jäsenten, tai alaikäisillä myös heidän huoltajansa yhteystietoja ryhmien sekä suunnistusjaoston tapahtumista tiedottamista varten. Tietojen säilyttämiseen ja tapahtumista sekä osallistumisista tiedottamiseen käytetään rekisterinpitäjän luotettavaksi toteamien tahojen, riittävillä suojausmenetelmillä varustettuja ohjelmia ja laitteita.

Ilmoittautuminen suunnistusjaoston toimintaan 

Ilmoittaudu jaoston toimintaan, mikäli et ole ilmoittautunut mihinkään jaoston ryhmistä.

Jäsenen nimi
Sähköpostiosoite
Katuosoite, postinumero ja -paikka
Syntymäaika
Puhelinnumero
Kuviani saa käyttää Pyrinnön julkaisuissa