Ilmoittautuminen suunnistusjaoston toimintaan ja toimintamaksun maksaminen

Suunnistusjaostossamme on useita aktiivisia ryhmiä, joihin lilmoittautumalla saat osallistua rajattomasti harjoituksiin ja nauttia ryhmämaksun mukaisista eduista. Mikäli et ole ilmoittautunut mihinkään jaoston ryhmään ja toimit aktiivisesti esimerkiksi talkoolaisena, toivomme sinun ilmoittautuvan suunnistusjaoston toimintaan alla olevalla lomakkeella.

Jos osallistut jaoston harjoituksiin tai tapahtumiin, mutta et ole ilmoittautunut mihinkään ryhmään, pyydämme sinua maksamaan 45 euron vapaaehtoisen toimintamaksun. Jaoston toimintamaksu sisältää osallistumisen kymmeneen harjoitus- tai tapahtumakertaan (esimerkiksi jumppa tai suunnistusharjoitus).  

Ilmoittautuminen suunnistusjaoston toimintaan on eri asia kuin Tampereen Pyrinnön jäsenyys. Voit ilmoittautua Tampereen Pyrinnön jäseneksi täällä, jonka jälkeen saat laskun jäsenmaksun maksamiseksi.

Suunnistusjaoston toimintamaksun maksaminen

Tilinumero FI54 5732 2620 1535 77 / Tampereen Pyrintö suunnistusjaosto
Summa 45,00 euroa
Viite 110

Maksun viestin tiedot eivät välity eteenpäin. Ota tarvittaessa yhteys rahastonhoitajaan: https://tampereenpyrinto.fi/suunnistus/yhteystiedot/

Henkilötietojesi käsittelystä voit lukea lisää osoitteessa https://tampereenpyrinto.fi/tietosuojaseloste/

Ilmoittautuessa seuran toimintaan kysytään lupaa osallistujien kuvien käytöstä. Alle 18-vuotiaan kuvien julkaisuluvan myöntää ilmoittautumisen yhteydessä urheilijan huoltaja. Suunnistusjaosto noudattaa Tampereen Pyrinnön pääseuran yhteistä kuvausohjetta, joka on luettavissa täällä:  https://tampereenpyrinto.fi/kuvausohje/