Ilmoittautuminen suunnistusjaoston toimintaan ja toimintamaksun maksaminen

Suunnistusjaostossamme on useita aktiivisia ryhmiä, joihin liitytään täyttämällä ilmoittautumislomake ilmoittautumissivustolla. Ryhmiin ilmoittautumalla saat osallistua rajattomasti harjoituksiin ja nauttia ryhmämaksun mukaisista eduista.

Mikäli et ole ilmoittautunut mihinkään jaoston ryhmään ja toimit aktiivisesti esimerkiksi talkoolaisena, toivomme sinun ilmoittautuvan suunnistusjaoston toimintaan alla olevalla lomakkeella.

Jos osallistut jaoston harjoituksiin tai tapahtumiin, mutta et ole ilmoittautunut mihinkään ryhmään, pyydämme sinua maksamaan 35 euron vapaaehtoisen toimintamaksun. Jaoston toimintamaksu sisältää osallistumisen kymmeneen harjoitus- tai tapahtumakertaan (esimerkiksi jumppa tai suunnistusharjoitus).  

Ilmoittautuminen suunnistusjaoston toimintaan on eri asia kuin Tampereen Pyrinnön jäsenyys. Voit ilmoittautua Tampereen Pyrinnön jäseneksi täällä, jonka jälkeen saat laskun jäsenmaksun maksamiseksi.

 

Suunnistusjaoston toimintamaksun maksaminen

Tilinumero FI54 5732 2620 1535 77 / Tampereen Pyrintö suunnistusjaosto
Summa 35,00 euroa
Viite 110

Maksun viestin tiedot eivät välity eteenpäin. Ota tarvittaessa yhteys rahastonhoitajaan: https://tampereenpyrinto.fi/suunnistus/yhteystiedot/

Tutustuthan myös tietosuojaselosteeseen täällä: https://tampereenpyrinto.fi/tietosuojaseloste/

 

Ilmoittautuminen suunnistusjaoston toimintaan 

Ilmoittaudu jaoston toimintaan, mikäli et ole ilmoittautunut mihinkään jaoston ryhmistä.

Jäsenen nimi
Sähköpostiosoite
Katuosoite, postinumero ja -paikka
Syntymäaika
Puhelinnumero
Kuviani saa käyttää Pyrinnön julkaisuissa
Lisätietoja