Ilmoittautumis- ja maksuohjeet

KESKI-TAMPEREEN SPRINTTISUUNNISTUSVIIKKO

Keski-Tampereen Sprinttiviikko (K-TSV) on tänä vuonna Suunnistusliiton kehittämän Rastilippu-palvelun pilottitapahtuma. Palvelu tulee kuntorastien käyttöön maaliskuussa 2018.

Koska K-TSV Rastilipun on pilottitapahtuma, poikkeaa ilmoittautuminen hieman perinteisestä.

Toinen ero aikaisempaan on, että kaikki tuloksen haluavat kilpailijat kirjataan ennen kisasuoritusta tulospalveluohjelmaan. Näin saamme sujuvamman emit-luvun maalissa ilman jonotusta.

Ilmoittautuminen

Toiveena on, että mahdollisimman moni osallistuja tekee profiilin Rastilippu-palveluun ja ilmoittautuu palvelun kautta.

Rastilippu-palvelun esittely ja ohjeet: http://www.suunnistusliitto.fi/harraste/rastilippu-palvelu-suunnistajille/rastilippu-ohjeet-suunnistajille/

HUOM! Maksaminen ei ole vielä toiminnassa Rastilippu-palvelussa. Siksi palvelussa on tapahtuman hinnaksi merkitty 0 €. Myöhemmissä osakilpailuissa saattaa maksaminen Rastilipun kautta olla jo käytössä.

Kun saavut tapahtumapaikalle, tule emit-korttisi kanssa ilmoittautumispisteelle (Pyrinnön ison beachflagin luona).

Ilmoittautumispisteessä todetaan ennakkoilmoittautumisesi Rastilipussa ja maksat osallistumisen.

Jos haluat opastusta Rastilippuun kirjautumisessa ja ilmoittautumisen tekemisessä, ota puhelimesi mukaan tapahtumapaikalle ja tule Info-pisteeseen, jossa voit opastetusti luoda Rastilipun profiilin. Kirjautuminen palveluun vahvistetaan tekstiviestillä puhelimeesi, siksi tarvitset sen mukaasi. Voit jättää puhelimesi valvottuun puhelimen säilytykseen Info-pisteellä.

Jos et ole ilmoittautunut etukäteen Rastilippupalvelussa, tietosi kirjataan ilmoittautumispisteellä tuloslaskenta-sovellukseen. Ilmoittautumalla etukäteen Rastilipussa nopeutat huomattavasti tätä vaihetta.

Rastilippu-palvelu on kehitysvaiheessa. Palaute palvelusta on arvokasta ja tervetullutta.

Tulokset

Online-tulokset ovat Rastilippu-palvelussa (https://www.rastilippu.fi/tulokset). Väliajat saa näkyviin kirjautumalla palveluun.

Yhteispisteet julkaistaan Keski-Tampereen Sprinttisuunnistusviikon sivuilla.

Syntymävuosi tasoituksen määrittelyyn

Ilmoita ilmoittautumispisteessä syntymävuotesi tasoitusten laskemista varten. Jos olet juossut K-TSV:llä jo aikaisempina vuosina, niin riittää, että tarkistat listasta, että järjestäjillä on oikea syntymävuosi. Sprinttiviikon yhteispisteisiin lasketaan kolme parasta pistekisaa jokaiselta kilpailijalta. Tasoitukset lasketaan vuoden 2017 iän mukaan.