Ilmoittautumis- ja maksuohjeet

Keski-Tampereen Sprinttiviikolla (K-TSV) käytetään tänäkin vuonna Suunnistusliiton kehittämää Rastilippu-palvelua (www.rastilippu.fi).

Ilmoittautuminen

Suosittelemme ilmoittautumista ja maksamista etukäteen Rastilippu-palvelussa. Rastilipussa voi maksaa aikuisen maksun 8 €.

Voit tehdä Rastilippu-palveluun profiilin, jos sinulla ei ole sitä ennestään Rastilipussa tai Suomisportissa (lisenssisuunnistajat). Ohjeet.

Kun saavut tapahtumapaikalle, tule emit-korttisi kanssa infoon (Pyrinnön beachflagin luona).

Infossa todetaan mahdollinen ennakkoilmoittautumisesi Rastilipussa ja maksat osallistumisen, jos et ole tehnyt sitä jo etukäteen. Ilmoittautumalla etukäteen Rastilipussa nopeutat palvelua paikan päällä.

Tulokset

Online-tulokset ovat Rastilippu-palvelussa (rastilippu.fi/tulokset). Yhteispisteet julkaistaan näillä kisasivuilla.

Syntymävuosi tasoituksen määrittelyyn

Ilmoita infossa syntymävuotesi tasoitusten laskemista varten. Jos olet juossut K-TSV:llä jo aikaisempina vuosina, niin riittää, että tarkistat listasta, että järjestäjillä on oikea syntymävuosi. Listaa (rekisteriä) käytetään vain Keski-Tampereen Sprinttiviikon tuloslaskentaan.

Sprinttiviikon yhteispisteisiin lasketaan kolme parasta pistekisaa jokaiselta kilpailijalta. Tasoitukset kaikista osakisoista lasketaan vuoden 2018 iän mukaan.