Talkootoiminta

Tampereen Pyrinnön suunnistusjaosto pyörii pitkälti vapaaehtoistyön voimin. Päivittäisen harjoitustoiminnan lisäksi Pyrintö järjestää useita kilpailuja joihin tarvitaan talkoolaisia erilaisiin tehtäviin.  Näiltä sivulta löydät lisätietoa talkootyöstä sekä pääset ilmoittautumaan mukaan vapaaehtoistoimintaan.

Voit ilmoittautua talkootehtäviin ilmoittautumislomakkeella joko talkookalenterin kautta kunkin tapahtuman kautta tai valikosta yleisellä ilmoittautumislomakkeella, josta voi ilmoittautua useampaan tapahtumaan kerralla.

Talkootapahtuma voi olla jonkun ryhmän vastuulla, kuten esim. Aikuissuunnistuskoulu on Punajunnujen vastuulla ja vastuuryhmä on merkitty kunkin talkoon kohdalle. Näissäkin tapahtumissa ja talkoissa tarvitaan kuitenkin muiden ryhmien apua ja talkookalenterissa julkaistaviin talkoisiin voivat kaikki osallistua. Ajatuksena on, että teemme talkoita yhteisen asian puolesta ja koko suunnistusjaoston hyväksi.

Ilmoittautumalla annat luvan käyttää tietojasi Pyrinnön suunnistusjaoston talkootoimintaan ja yhteystiedoista muodostettavaan talkoorekisteriin. Rekisterinpitäjällä on nimettyjä, vapaaehtoisia talkoiden vastuuhenkilöitä. Vastuuhenkilöt säilyttävät rekisterinpitäjän jäsenten, tai alaikäisillä myös heidän huoltajansa yhteystietoja suunnistusjaoston talkootapahtumista tiedottamista varten. Tarvittavien tietojen säilyttämiseen ja talkoista sekä osallistumisista tiedottamiseen käytetään rekisterinpitäjän luotettavaksi toteamien tahojen, riittävillä suojausmenetelmillä varustettuja ohjelmia ja laitteita.