Pihlajalinna tamperelaisen suurseuran Pyrinnön kumppaniksi

Urheiluseura Tampereen Pyrintö ja Pihlajalinna ovat solmineet kaksivuotisen yhteistyösopimuksen.

Pyrinnön koripallon edustusjoukkueet ovat tehneet pitkään yhteistyötä entisen Koskiklinikan Sporttiklinikan kanssa. Nyt Pihlajalinnan kanssa solmittu sopimus kattaa ensimmäisen kerran kaikki Pyrinnön kahdeksan lajijaostoa.

”Luottamus on saavutettu. Kun olemme tyytyväisiä, ei ole syytä hypätä tuntemattomaan”, sanoo Pyrinnön toiminnanjohtaja Jarmo Hakanen.

Kesällä 121 vuotta täyttävässä Pyrinnössä urheilee 2200 urheilijaa. Yhteistyösopimus keskittää heidän windowsproductskey.org terveydenhuoltonsa Pihlajalinna Koskiklinikalle.
buy windows 10 professional key
http://www.motorup.com.au
”Pyrinnön kanssa tehtävässä juniorityössä tulee windows 10 professional key purchase korostumaan erityisesti vammojen ennaltaehkäisy. Lisäksi sata Pyrinnön nimeämää huippu-urheilijaa saa meiltä VIP-palvelun, joka takaa heille nopean buy windows 10 professional key hoitoon pääsyn. Heille myös nimetään neljä vastuulääkäriä, joilla on erityisosaamista nimenomaan huippu-urheilijoiden hoidosta. (Lääkärit ovat Heidi Haapasalo, Jonne Väisänen, Topi Piippo, Kati Härkönen sekä Petteri Kousa.)  Edustusjoukkueille nimetään myös vastuulääkäri motorup.com.au ja -hoitaja”, kertoo Pihlajalinnan aluejohtaja Petteri Kousa.

Yhteistyö tarjoaa huippu-urheilijalle suoran ja tutun tien palvelujen äärelle. ”Minä näen, että tämä on yksi syy, miksi mwindowsproductkey.com kannattaa urheilla Pyrinnössä”, Hakanen summaa.
300-209
70-243
Lisätiedot

vastuusairaanhoitaja Marja-Leena Lehtonen, Pihlajalinna, marja-leena.lehtonen(a)pihlajalinna.fi
urheilutoimenjohtaja Elisa Hakanen, Tampereen Pyrintö, sp. elisa.hakanen(a)tampereenpyrinto.fi

www.pihlajalinna.fi

http://www.motorup.com.au