Nuorten SM-hiihdot kilpaillaan 9-11.3.2018 Tampereella

Hiihtoliitto on tänään julkaissut ensi talven SM-hiihtojen aikataulun ja matkat. Tampereen Pyrintö saa järjestettäväkseen Nuorten SM-hiihdot 9.-11.3.2018. Pitkänä kisaviikonloppuna kilpaillaan sekä nuorten viesteissä, normaalimatkalla cheapestwindowskey.com ja pitkillä matkoilla sekä 13-16 -vuotiaiden KLL-mestaruusmatkalla sekä Piiriviestissä.Nuorten SM-hiihdot ovat merkittävä ponnistus http://www.motorup.com.au Hiihtojaostolle, mutta CCA-500 samalla myös palkinto vuosien ajan tehdystä työstä laadukkaiden windows 10 key sale kilpailujen järjestämiseksi. Kokemusta on viime vuonna haettu erityisesti FIS-kisojen ja viime talvena Veteraanien SM-kisojen järjestämisen kautta.

Hiihtojaoston puheenjohtaja ja SM-kisojen kilpailunjohtaja Pasi Rajala on tyytyväinen kisojen saamisesta Tampereelle.

– Nuorten SM-hiihdot kotiladuilla kruunaavat laajan osallistumisemme Nuorten SM-kisoihin viime vuosina. Meillä on monena buy windows 10 professional key vuonna peräkkäin ollut yksi suurimmista joukkueista mukana Nuorten SM-hiihdoissa ja iso buy windows 10 key joukkue on tarkoitus saada kasaan myös kotiladulle. On hienoa päästä tarjoamaan 70-480 kokemus kotiladuilla kilpailemisesta omille kasvateillemme.
windows 10 key sale
buy windows 10 key
Kilpailuradat perustuvat Kaupin “legendaariseen” homologoituun viiden kilometrin rataan, jota viime vuosina keystaging.ca on hiihdetty vain harvakseltaan ja monelle tuttu Vesitornin latu palvelee kilpailuissa verryttelylatuna.