Ilmoittautuminen Aikuisten suunnistuskouluun

Aikuissuunnistuskoulun syksyn 2018 jatkokurssin  tiedot ovat ASK:n etusivulla.

Kevät 2018

Tampereen Pyrinnön aikuisten suunnistuskoulu alkaa maanantaina 16.4.2018 klo 18–20 UKK-instituutilla, Kaupinpuistonkatu 1, Tampere.

Suunnistuskoulu sisältää 8 opetuskertaa eli kurssi-iltaa, ja ne järjestetään kahdeksana maanantaina huhti-kesäkuun aikana (huom. vappuaattona 30.4. ei ole harjoitusta).

Aikuisten suunnistuskoulu toteutetaan eri tasoryhmissä. Tasoryhmät jaetaan ilmoittautumislomakkeen ennakkotietojen perusteella. Ryhmää voi vaihtaa kurssin aikana. Aloitteleville kurssilaisille ja suunnistuskokemusta omaaville kurssilaisille on eri pienryhmät ja erilaisia suunnistustehtäviä.

Viereisestä linkistä ilmoittaudut Tampereen Pyrinnön järjestämään vuoden 2018 Aikuisten suunnistuskouluun. Lomakkeen tiedot kerätään vain tätä aikuisten suunnistuskoulua varten. Tietoja käytetään ainoastaan vuoden 2018 Aikuissuunnistuskoulun markkinointiin. Nimitiedot säilytetään kurssirekisterissä. Yhteystiedot hävitetään kesällä 2019. Muut kysymystiedot hävitetään vuoden 2018 syksyllä.

Kurssi maksetaan tilisiirtona, käteisellä tai laskuttamalla. Tilisiirron eräpäivä on 3.5. eli toisen kurssi-illan jälkeen. Käteismaksuja vastaanotetaan kahden ensimmäisen kurssi-illan alussa.

Voimme ottaa kurssille 100 osallistujaa. Mikäli olet ilmoittautunut, etkä pääse kurssille, ole ystävällinen ja peru ilmoittautumisesi: Maija Yli-Hietanen maija.ylihietanen(at)gmail.com

Saat myöhemmin keväällä sähköpostia, jossa kerrotaan käytännön asioita ja muistutetaan maksutavoista.

Tervetuloa!