Jarmo Hakanen on vuoden urheiluvaikuttaja

Tampereen Pyrinnön toiminnanjohtaja Jarmo Hakanen on palkittu Suomen Urheilugaalassa vuoden Urheiluvaikuttajana. Lue Jarmon kommentit Urheilugaalan sivuilta.


MB-900 dumps
ms-300 dumps
Vuoden Urheiluvaikuttaja (suomenurheilugaala..fi)

Hakanen_Jarmo-tn

Urheiluvaikuttja -palkinnon voittaja tulee olemaan henkilö, joka on esiintymisillään, päätöksillään, johtamisellaan ja  / tai mielipiteillään vaikuttanut suomalaiseen urheiluun sitä kehittävästi. Suomen Urheilugaalan palkintolautakunta on valinnut Urheiluvaikuttaja-ehdokkaat ja voittaja ratkeaa Suuren Raadin äänestyksellä.

Jarmo Hakanen (esittely suomenurheilugaala.fi -sivustolla)

Suomen Urheiluliiton liittovaltuuston nykyinen puheenjohtaja on ollut valtuuston aktiivinen jäsen jo vuodesta 1985 lähtien. Toiminut yli 40 vuotta Tampereen Pyrinnön Dell Latitude E7240 AC Adapter organisaatiossa, josta ajasta yli 25 vuotta seuran toiminnanjohtajana. Uhraa aikaansa yleisurheilun kehittämisen ja ideoinnin ohella myös koripalloon.

Hakanen on palkittu Koripalloliiton palkintogaalassa kahdesti vuoden seurajohtajana (2010,2011). Vuonna 2011 Euroopan yleisurheiluliitto (EA) palkitsi Hakasen tunnustuspalkinnolla. Samana vuonna Opetus- ja kulttuuriministeriö myönsi hänelle liikuntakulttuurin ja urheilun kultaisen ansioristin.

Kuva: Tytti Nuoramo