Hurske MM-finaaliin!

Aitajuoksija Reetta Hurskeen hurja vire Eugenen nuorten MM-kilpailuissa jatkuu. Lauantai ja sunnuntai vastaisenä yönä Reetta pinkoi oman välieränsä kolmanneksi ajalla 13,30 ja saavutti tiensä MM-finaaliin parhaana aikavertailu aikana.

Reetta aloitti kilpailu-urakkansa iltayhdeksältä perjantaina. Naisten pika-aitojen alkuerissä Hurske näytti todellisen arvokilpailijan luonteensa juoksemalla uudeksi ennätyksekseen 13,43. Ajalla Hurske sijoittui oman eränsä kolmanneksi ja saavutti näin suoran jatkopaikan lauantaina juostaviin välieriin.

“Verkka tuntui hyvältä ja fiilis oli kohdallaan. Juoksu kulki alusta loppuun asti hyvin. Vielä hieman rähinää lisää välieriin!”, viestitti Reetta. Välierien ja finaalin välissä ei Reettaa ole häiritty vaan tyttö saa keskittyä rauhassa finaaliin 🙂

Team Maukan sivuilta voitte seurata Pyrinnön valmentaja Marjukka Suihkon kisapäiväkirjaaEugene