Pyrinnön Antero Lehto MM-kisajoukkueeseen

Tampereen Pyrinnön kapteeni ja Korisliigan arvokkaimmaksi pelaajaksi pelaajaksi valittu Antero Lehto on valittu Suomen koripallomaajoukkueen ”Susijengin” MM-kisajoukkueeseen.

Antero_14-3Suomen mestaruutta Pyrinnön paidassa juhlinut Lehto murtautui maajoukkueeseen ensimmäistä kertaa urallaan vasta tänä kesänä ja raivasi tiensä lopulta kisakoneeseen. Lehto on voittanut Suomen mestaruuden Pyrinnön paidassa kolmesti (2010, 2011, 2014) ja hänet on valittu vuoden kehittyneimmäksi pelaajaksi kahdesti (2004, 2014). Tämän lisäksi Lehto nimettiin kuluneen kauden arvokkaimmaksi pelaajaksi.

Suomen joukkue MM-kisoissa

Petteri Koponen
Teemu Rannikko
Sasu Salin
Tuukka Kotti
Erik Murphy
Hanno Möttölä
Gerald Lee jr.
Shawn Huff
Mikko Koivisto
Antero Lehto
Matti Nuutinen
Kimmo Muurinen

Suomi aloittaa pelit MM-kisoissa 30. elokuuta USA:ta vastaan. Lisäksi Suom kohtaa alkulohkossa Ukrainan, Dominikaanisen tasavallan, Turkin ja Uuden-Seelannin. Kuuden joukkueen lohkosta neljä etenee jatkoon.

Aiemmin harjoitusmaaotteluissa numerolla 30 pelanneen Lehdon pelinumero MM-kilpailuissa tulee olemaan 14.