Aikuisten koripallokoulu – Ilmoittaudu mukaan!

Haluaisitko pelata koripalloa, mutta jäät aina miettimään, että riittävätkö taidot lajin harrastamiseen. Nyt tarjolla aikuisille kurssi, jossa käydään koripallon perusteet läpi kädestä pitäen. Olitpa siis pätkä tai pitkä,  lajista kiinnostunut, tässä on juuri oikea kurssi sinulle.

Milloin?
Aikuisten koriskoulu ensimmäinen kerta sunnuntaina 14.9 klo 18.30-20.00 Juhannuskylän koululla, Tammerkosken koulutalolla (Rautatienkatu 3-5). Aikuisten koriskoulun muut harjoituskerrat ovat 28.9., 5.10., 12.10., 19.10. ja 26.10. Aika ja paikka sama kuin ensimmäisellä kerralla. Koriskoulu kokoontuu yhteensä kuusi kertaa.

Kenelle?
Aikuisten koriskoulu on tarkoitettu koripallosta kiinnostuneille aikuisille, joilla ei ole aiempaa koripallotaustaa (koulukoripalloa / lasten harrastusta lukuun ottamatta) . Koriskoulu antaa mahdollisuuden kokeilla uutta lajia aikuisiällä.Kurssi jälkeen osaat koripallon perusteet. Jos kiinnostusta löytyy tämän jälkeenkin, kurssi antaa valmiudet siirtyä Pyrinnön harrastekorisryhmiin. Harrastekorisryhmiin siirtyminen ei ole välttämätöntä, mutta kuitenkin mukava vaihtoehto jatkaa koripalloharrastusta hyvässä seurassa.

Mitä maksaa?
110 euroa. Maksu sisältää harjoitukset, Adidaksen teknisen t-paidan sekä Pyrinnön jäsenmaksun.

Tiedustelut ja sitovat ilmoittaumiset
ryhmän ohjaajalle: Monika Sola monika.sola(at)gmail.com tai p.040-7219355.