Saila Kinnille ensimmäinen suunnistuksen pääsarjan henkilökohtainen SM-kultamitali!

Jyväskylässä Muuratsalon saari tarjosi pitkän matkan SM-suunnistuksiin todella haasteellisen maaston, jossa mäkiä ja kivikkoista pohjaa oli riittämiin. Pyrinnön Saila Kinni otti ensimmäisen henkilökohtaisen SM-kultamitalinsa!

suunnistus’Kyllähän se salainen haave oli, kun aikaisemmin oli vain yksi keskimatkan hopea. Kesän treenit on menneet niin hyvin ja varmaan maastotyyppikin sopi minulle’, sanoi Italian MM-kisoissa hienosti 7:nneksi sijoittunut Saikku. Keuruun Sari Anttonen oli 2. jääden lähes 2 min voittajasta. Angelniemen Sanni Kivelä 3.

Pyrintö menestyi muutenkin loistavasti, kun seura otti kaksoisvoiton poikien 20-v. sarjassa Aleksi Niemen voittaessa ja Elias Kuukan varmistaessa kaksoisvoiton hopeasijallaan. Anton Kuukka nappasi H18-sarjan SM-pronssin vain 6 sekuntia kullasta ja sekunti hopeasta.

Mitalistien lisäksi Pyrintö sai peräti 10 muuta topten-sijoitusta. Pyrintö voittikin SM-pisteet todella ylivoimaisesti 78 pisteellä Helsingin Suunnistajien jäädessä 42 pisteeseen. SM-pisteissä Pyrintö nousi toiseksi ja on voittamassa SM-pisteet jo kuudennen kerran peräkkäin.

Teksti ja kuva: Lammikko