Kaisa Lind ja Meral Bedretdin Tampereen Pyrintöön

Aikaisemmin julkaistujen jatkajien seuraan on saatu uusia pelaajia.

Kaisa Lind pelasi viimekaudella Naisten Korisliigaa HoNsU Jyväskylän riveissä.

Kaisa totesi, että vaikka seuran kanssa asiat sujuivat hyvin, oli asuinpaikkakunnan vaihto ajankohtainen ja Pyrinnöllä oli tarjolla paras kokonaispaketti.

Päävalmentaja Ilpo Rantanen: Kaisalta meni Jyväskylässä liigajoukkue alta ja saimme viestin että hän olisi kiinnostunut jatkamaan uraansa liigatasolla. Olemme erittäin iloisia että Kaisa valitsi Pyrinnön. Hänen myötään joukkue saa arvokasta liigakokemusta ja nuoret pelaajamme erinomaisen roolimallin. Kaisa pystyy pelaamaan sekä kasvot että selkä korille päin ja on siksi erittäin sopiva vahvistus liikkuvaan hyökkäyspeliimme.”

 

Meral Bedretdin pelasi viimekaudella Naisten Korisliigaa Tapiolan Hongassa.

Meral sanoi, että opiskelu toi hänet Tampereelle ja odottaa innolla uutta kautta uusissa ympyröissä.

Ilpo Rantanen: Meral on minulle tuttu pelaaja jo kaudelta 2008-09 Espoossa ja otti yhteyttä jo huhtikuussa hakiessaan Tampereelle opiskelemaan. Hän on nuoresta iästään huolimatta kokenut, Euroopan kentiltäkin kokemusta omaava pelaaja, jolla on potentiaalia pelata jonakin päivänä naisten maajoukkueen takamiehenä. Meral sopii erinomaisesti konseptiimme, jossa takakentän pelaajat voivat tilanteen mukaan vaihtaa rooleja keskenään ilman liian tiukkaa sidonnaisuutta tiettyihin pelipaikkoihin.”

 

Kumpikin pelaajista odottaa sarjasta tulevan tasaisemman kuin viime kaudella. He ovat motivoituneita kehittämään nuorta joukkuetta ja antamaan oman vahvan panoksen Pyrinnön naisten liigataipaleelle.

naiset_edu_uus1_800

Kuvassa: Meral Bedretdin ja Kaisa Lind.