Pyrinnölle 5. sija Hämeen Viestissä

Perinteikäs hiihdon Hämeen Viesti kisattiin Hämeenlinnan Ahvenistolla 25.1.2015. Pyrinnön ykkösjoukkue sijoittui viidenneksi. Joukkueessa hiihtivät Juho Sihvola, Suvi Karjaluoto, Veikka Rajala, Vilma Tuominen, Olli Haavisto, Anni Ala-Mettälä, Tanguy Vulliet ja Heikki Karjaluoto.  Pyrinnön kakkosjoukkue sijoittui 11:ksi, ja kolmosjoukkue 18:ksi.

Hämeen Viestin oheiskilpailuna hiihdetyssä Nuorten  alle 12v Pikaviestissä Pyrinnön ykkönen oli kuudes viestinviejinä Sebastian Savolainen, Venny Lundberg, Lauri Lankinen, Ronja Haavisto. Kakkosjoukkueen sijoitus oli 11. joukkueella Onni Tiira, Viivi Lundberg, Aleksi Lankinen, Elina Tuominen.

 

Hämeen Viestissä ykkösjoukkueen sijoitus putosi yhdellä, vaikka ero voittajaan Valkeakosken Hakaan säilyi samana kuin viime vuonna. Väliin, ja suoraan selväksi kakkoseksi kiilasi Hämeenlinnan Hiihtoseura jonka miehitys varsinkin naisten osuuksilla oli maailmanluokkaa.

Pyrinnön hiihtäjistä Hämeen Viestin osuuspalkintoja pokkasivat Olli Haavisto (M18 3km V nopein), Anni Ala-Mettälä (NYl 3km V toiseksi nopein) ja Suvi Karjaluoto (NYl 3km P kolmas). Myös Tanguy Vulliet, Risto Kataja, Mika Haarala ja Heikki Karjaluoto olivat omilla osuuksillaan kden parhaan joukossa. M18-osdella siis kaikkien kolmen Pyrinnön joukkueen viestinviejät kuuden sakkiin!

Palkittujen lisäksi Hämeen Viestistä voi jälleen kerran nostaa esille hienoja venymisiä: Viime hetkellä Hämeen Viestin varahiihtäjiksi heittäytyneet Otto Niemelä, Elisa Sihvola ja Venny Lundberg, joista Venny siis urakoi sekä nuorten viestissä että Hämeen Viestissä, ansaitsevat kiitokset. Eikä unohtaa sovi kakkos- ja kolmosjoukkueiden veteraaniosastoa, joka yhä jaksaa pitää Pyrinnön värejä ylhäällä, hienoa!