Pyrintö suurseurojen ykkönen

Perjantaina vietettiin Tampereen messu – ja urheilukeskuksessa jännittäviä hetkiä. Ennen illan viimeistä lajia (24×60 m sukkulaviestiä) Pyrintö johti yhden pisteen neljän suurseuran (HKV – LA – TuUl – TP) välistä seuraottelua.
Tunnelma oli jännittävä: seuraavat minuutit ratkaisevat illan mestarin. Illan aikana seuraottelun johto oli vaihdellut Pyrinnön ja Helsingin Kisa-Veikkojen välillä useaan kertaan. Turun Urheiluliitto ja Lahden Ahkera kamppailivat sijoista kolme ja neljä.

Lähettäjän pistooli puhui ja 9-sarjalaiset starttasivat matkaan. Pyrintö otti sukkulaviestissä alusta lähtien hienoisen etumatkan, mikä oli dparhaillaan reilut kymmenen metriä. 19-sarjalaisten ankkuri Markus Palmroth ylitti maalilinjan ensimmäisenä ja pääsi näin tuulettamaan sukkulaviestin sekä seuraottelun voittoa.

Hallikauden kolmas seuraottelu ja kolmas voitto!

Pyrinnön valmennuspäällikkö Lauri Hollo

– Hienoa on kyllä katsoa näitä seuraotteluita, missä 9-vuotiaat ja 19-vuotiaat kamppailevat samassa kisassa seuran värien puolesta. Pientä säätöä oli joukkueiden kasaamisessa ja pari ikävää sairastumistakin, mutta loistavasti suoriuduttiin laajalla rintamalla.
– Tiukka oli taistelu HKV:n kanssa, mutta kalkkiviivoilla saatiin käännettyä hienosti voitto kotiin. Paljon nähtiin loistavia suorituksia ja hienoja venymisiä niin nuorimpien kuin vanhempienkin sarjoissa, kiitokset kaikille mukana olleille urheilijoille. Kolme seuraottelua takana ja kolme voittoa, tästä on hieno jatkaa kaikkien hallikautta.
– Viikon päästä veri punnitaan taas Turun legendaarisessa viestiseuraottelussa, siellä vähintään samanlainen henki päälle ja homma kotiin!

 

Upeaa!fanikuva1
Nooralotta Neziri, Jani Koskela ja Reetta Hurske antoivat oman panoksensa seuraottelulle. He osallistuivat 19-sarjaan ulkopuolisina kilpailijoina. Nooralotta kellotti 200 metrin ajaksi 24,15. Janin aika samalla matkalla oli huikea 21,60 ja Reetta juoksi pika-aidat 8,48. Iso kiito esikuville kuten muillekin ulkopuolisille urheilijoille!

Toimitsijat
Iso joukko toimitsijoita mahdollisti kilpailun läpiviennin ja aikataulussa pysyttiin hienosti. Kilpailun johtajana toimi Jukka Hosio.

Seuraava kohtaaminen
Seuraavan kerran nämä seurat kohtaavat toisensa perjantaina 30.1. käytävässä viestiseuraottelussa. Ottaako Pyrintö silloin neljännen hallikauden seuraotteluvoittonsa? Sitä jännitetään seuraava viikko!

Ilon kautta!
Nuorisovalmennuspäällikkö Pauliina Savijoella ja valmennuspäällikkö Lauri Hollolla riitti ilonaihetta koko illaksi!

kuva

 

 

 

Tulokset
Seuraottelun tulokset

Loppupisteet:
Tampereen Pyrintö 393
Helsingin Kisa-Veikot 390
Lahden Ahkera 321
Turun Urheiluliitto 302

Teksti: TP tiedotus
Kuvat: Laura Moisio ja Elisa Hakanen