Heitä Pallo Peliin – ilmaisottelu 17.2.

Tampereen Pyrintö järjestää yhteistyössä Liikkuvan Koulun ja Tampereen Kaupunginkanssa Heitä Pallo Peliin -tapahtuman Pyynikin palloiluhallissa 17.2 Korisliigan ottelussa Pyrintö – Namika Lahti. Otteluun on ilmainen sisäänpääsy.

Tapahtuman tavoite

Heitä Pallo Peliin -tapahtuma haluaa tukea Tampereen alueen koulujen välituntiliikuntaa keräämällä lahjoituksina koripalloja (käytettyjä tai uusia) kouluille. Jos sinulta löytyy ylimääräinen pallo nurkasta, ota se mukaan Pyynikille tiistaina 17.2 ja tue koulujen välituntiliikuntaa lahjoittamalla pallo hyötykäyttöön!

Miten toimitaan

Tule pallo mukanasi katsomaan peliä.  Ottelu pistetään poikki heti, kun kotijoukkue Pyrintö saa 10 pistettä täyteen ja tuomarit ohjaavat joukkueet vaihtopenkeille. Kun pelikenttä on tyhjennetty, yleisöä ohjeistetaan heittämään pallot kentälle.  Tavoitteenamme on kerätä vähintään 500 palloa, jotka jaetaan koulujen edustajille puoliajalla.

Aktiivista yhteistyötä koulujen kanssa

Pyrintö on panostanut viime vuodet entistä aktiivisempaan yhteistyöhön Tampereen alueen koulujen kanssa. Viime kauden aikana miesten koripallon edustusjoukkue  kävi 16 koulussa kouluvierailulla ja kuluvalla kaudella joukkue on käynyt vetämässä koripallotunteja jo peräti 25 koulussa. Tämän lisäksi Pyrintö on vastannut viimeiset viisi vuotta Tampereen  oppilasurheilutoiminnasta ollen vastuussa Tampereen alueen koulujenvälisestä kilpailutoiminnasta.

pyrinto.fi

pyrinto_pallopeliin_web