Lightnings pronssille Suomi-Ruotsi maaottelussa!

Junioreiden edustusjoukkue Lightnings kilpaili 10.5.2015 Suomi- Ruotsi maaottelussa sijoittuen hienosti pronssille.

Tampere Cheerleading Lightnings

Lightningsien sarjassa kilpaili neljä suomalaista ja neljä ruotsalaista joukkuetta. Kaikki neljä suomalaista joukkuetta sijoittui kärkisijoille ruotsalaisten jäädessä sijoitusten loppupäähän.

Kilpailu Ruotsin Nyköpingissä avasi junioreiden tämän kevään kilpailukauden ja oli myös tämän joukkueen ensimmäinen ulkomaankilpailu.

Joukkueessa harjoittelee tällä hetkellä 33 12-16-vuotiasta nuorta. Monelle tämä mitali oli ensimmäinen arvomitali. Seuraavaksi joukkue kilpailee tulevana viikonloppuna 23.-24.5 Vantaalla pidettävissä May Madness -kilpailuissa. Syksyllä joukkeen tähtäimessä on pääsy SM-finaaliin.