Pyrintö Cheer Teamin kevätnäytöksessä riitti tunnelmaa

Pyrinnön cheerleading -jaosto järjesti sunnuntaina 17.5.2015 kevätnäytöksen Pyynikin palloiluhallilla. Näytös keräsi ennätysmäärän yleisöä ja tästä upeasta showsta pääsi nauttimaan yli 500 katsojaa. Näytöksessä nähtiin kaikki seuran 13 joukkueen esitykset.

Uusi harrastus Pyrintö

Osa joukkueista oli harjoitellut ohjelman juuri näytöstä varten ja osalle joukkueista näytös toimi kenraaliharjoituksena tulevaa kilpailukautta varten. Nuorimmat esiintyjät olivat 3 -vuotiaita ja vanhimmat lähempänä 50 -vuotta. Tunnelma näytöksessä oli huikea! Yleisö jaksoi kannustaa koko puolitoistatuntisen näytöksen ajan joukkueita ja harrastajat olivat opetelleen muiden joukkueiden ohjelmia ja osasivat yhtyä kannustushuutoihin ja tsempata joukkueita ohjelmien haastavimmissa kohdissa.

Pyrintö Cheerleading

PCT perhe kiittää kaikkia kevätnäytökseen osallistuneita! Kiitos harrastajat, vanhemmat, tukijoukot, yhteistyökumppanit, talkoolaiset ja kaikki paikalle saapuneet upeasta ja onnistuneesta näytöksestä. Seuraava näytös järjestetään joulukuussa ja tarkempi ajankohta ilmoitetaan syksymmällä.