Kaisa Lind ja Meral Bedretdin jatkavat Tampereen Pyrinnössä

Kaudella 2014-2015 Tampereen Pyrintöä Naisten Korisliigassa edustaneet Kaisa Lind ja Meral Bedretdin nähdään myös tällä kaudella Tampereen Pyrinnössä.

Alla päävalmentaja Roope Tähkän kommentit jatkosopimuksista:

Kaisa Lind: Kaisan jatkaminen Pyrinnössä ei ole pelkästään joukkueen, vaan myös koko Pyrinnön naiskoripalloprojektin kannalta erittäin tärkeää. Kaisan kokemus ja monipuolisuus kentällä sekä hänen esimerkillisyytensä harjoittelussa ovat asioita, joita nuori joukkueemme tarvitsee voidakseen kehittyä paremmaksi niin kauden aikana kuin pitemmälläkin tähtäimellä. Tulokaspäävalmentajana koin Kaisan jatkopäätöksen myös henkilökohtaisena luottamuksenosoituksena, joka samalla mahdollisti joukkueen rakentamisen uskottavalle rungolle.

Meral Bedretdin: Meral oli viime kaudella kentällä ollessaan joukkueemme tärkein yksittäinen pelaaja ollen kotimaisten pelaajien tilastokuningatar niin piste-, syöttö-, riisto- kuin levypallotilastoissa. Hän oli samalla koko sarjan rikotuin pelaaja ja laittoi puolustuksessakin kroppansa likoon ottaen vastaan miltei 80% koko viime kauden vastustajillemme vihelletyistä hyökkääjän virheistä. Sen enempää Meralin arvosta joukkueelle ei liene tarpeen mainita. Kevään aikana yhdessä Optimal Performancen kanssa tehdyn fysiikkaharjoittelun ja ruokavalioremontin lisäksi valmentajana toivon Meralin kykenevän tulevalla kaudella vakiinnuttamaan välillä ailahtelevan suoritustasonsa auttaen joukkueemme viime kautista parempaan sijoitukseen ja itsensä naarassusipaitaan.

KaisaL_MeralB_jatkavat_TP_1516

Kaisa Lind (10) ja Meral Bedretdin (4) edustavat myös kaudella 2015-2016 Tampereen Pyrintöä, kuva: Rami Myllymaa