Sanni heitti itsensä MM-Pekingiin

Pyrinnön Sanni Utriainen kiskaisi tänään Kuortaneella keihästä 63,03, mikä ylitti Pekingin MM-rajan yli kahdella metrillä.

Sannilla oli jo aamusta asti sellainen tunne, että tänään saattaa tapahtua.

– Tänään oli semmonen sopivan varma olo, mutta myös sellainen olo, ettei haittaa, jos en rajaa heitä. Onhan tämä ollut tavallaan vuoden CX9A7861_3_tauon jälkeen hyvä paluu kentille. Olen ajatellut koko ajan, että raja tulee jos on tullakseen. Itse kyllä veikkasin että tänään lähtee, Sanni aanalysoi kilpailun jälkeen.

Vaikka ennätysheitto oli komea, ei se ollut likikään täydellinen.

– Mutta ei toikaan heitto vielä mikään ihmeellinen ollut. Tuntui etten vielä päässyt ihan kaikkia tehoja siihen laittamaan. Ja huomasin jälkikäteen videolta, että heiton lopussa väistin sivulle eteenpäin menemisen sijaan. Korjattavaa jäi.

Nyt kun kisapikka on hanskassa, alkaa viimeinen viritys. Se ei tosin sisällä fyysisesti mitään kovin raskasta, työt on jo tehty.

– Nyt vaan pidetään palaveriä valmentajien eli iskän, Järvenpään Teron ja Kailajärven Jaskan kanssa. Edessä on kehonhuoltoa ja maltillista lihaksistosta hyvää huolta pitävää treeniä, Sanni kertoi.

Pekingin MM-areenalla tavoitteena on ehjä suoritus.

– Lähden Pekingiin finaalipaikka ja pistesija mielessä. Innnostunein ja odottavaisin mielin, Sanni irti siellä sitten!

Teksti: tp tiedotus
Kuvat: tp tiedotus, Tuukka Erkkilä