Tampereelta vahva tuki Ruotsi-ottelulle

Ensimmäistä kertaa Tampereella järjestettävän Ruotsi-ottelun järjestelyt ovat hyvässä vauhdissa.

– Kahden päivän lippupaketit ovat myynnissä ja niiden menekki kertoo, että maaottelu kiinnostaa. Myös yhteiskumppaneiden myynnissä onHakanen Jarmo_Miettinen_Auli, Mäkelä_Jarmo, Yli-Rajala_Juha-1 edetty jopa odotuksia paremmin, Suomen Urheiluliiton (SUL) toimitusjohtaja Jarmo Mäkelä totesi kisojen järjestelysopimuksen allekirjoitustilaisuudessa.

Järjestelysopimuksessa SUL, Tampereen Pyrintö ja Tampereen kaupunki sopivat siitä, mitkä ovat kenenkin vastuut ja velvoitteet maaottelun järjestelyissä.

Mäkelä kiitteli hyvin alkanutta ”kolmikantayhteistyötä” ja erityisesti Tampereen kaupungin kaikkiaan noin kahden miljoonan euron panostusta. Se menee lähinnä Ratinan stadionin suorituspaikkojen ja muuhun kunnostukseen.

– Näiden investointien myötä Tampere haluaa olla yleisurheilukaupunki myös Ruotsi-ottelun jälkeen, Tampereen kaupungin konsernijohtaja Juha Yli-Rajala totesi.

Ruotsi-ottelu järjestetään Tampereella 3.-4. syyskuuta 2016.

Lisätietoa Ruotsi-ottelusta