Tanja Komulaiselle kiekon SM-hopea

Pyrinnön Tanja Komulainen nappasi hopeaa kiekon talvimestaruuskisoissa Porissa. Tulos oli 53,31.

Taistelu mestaruudesta Katri Hirvosen kanssa oli tiukkaa. Tanja johti kilpailua aina viidennelle kierrokselle asti, mutta viidennellään Hirvonen kiskaisi 53,44 ja otti voiton täpärästi 13 sentillä.Tanja – kopio

– Paras tulos tuli jo toisella heitolla, jolla piti oikeastaan vaan varmistaa tulos, kun ensimmäinen heitto lipsahti ohi sektorista. Kisan ainoa tasapainoinen heitto. Muissa sitten pölyinen vaneri luisti tossun alla, joten ihan täysillä en päässyt heittämään, vaikka kokeilin kaikki kassista löytyneet kenkäparit, Tanja kertoi.

– Katri kärsi samoista ongelmista, mutta heitti viidennellä 12 cm pidemmälle. Viimeisellä uhkailin vielä Katria, mutta hetken tutkailtuaan mittamiehet totesivat sen sivulaittomaksi. Kunto on hyvä ja haaveilin jopa ennen kisaa EM-rajan rikkomisesta (56m). Se jäi odottamaan kesää.

– Kisan jälkeen varasin lennot Portugaliin, tosin vasta huhtikuulle pariksi viikoksi. Kesän tavoitteet ovat Amsterdamin EM-kisoissa, oman ennätyksen (57.10) parantamisessa ja Ruotsi-ottelussa, jossa olisi hienoa päättää ura.

Teksti: tp tiedotus