Suomen suurimmat hallikisat viikonloppuna Tampereella!

Tampere Junior Indoor Games kerää yli 1500 nuorta urheilijaa viikonloppuna Tampereen messu- ja urheilukeskukseen. Kilpailu on osallistujamäärältään suurin Suomessa järjestettävä hallikilpailu. Kansainvälistä väriä kilpailuun tuovat nuoret Pietarista ja Hampurista. 

Kilpailu on yksi Tampereen Pyrinnön 120-juhlavuoden tapahtumista. Juhlavuotta tunnustetaan juhlavuoden tanssilla lauantaina juuri ennen pikamatkojen loppukilpailuiden alkua. Tanssi on hyvä harjoitella etukäteen ja se on nähtävillä  kilpailuiden facebook-sivuilla.

Antti Ruuskanen paikalla lauantaina1D4_7807
Keihäänheittäjä Antti Ruuskanen vierailee TJIG-tapahtumassa lauantaina. Antti on mukana jakamassa palkintoja klo 14.00 alkaen, osallistuu juhlavuoden tanssiin ja on tavattavissa omalla pisteellään hallin sisääntuloaulassa. Lataa siis puhelin virtaa täyteen ja käy ottamassa selfie Antin kanssa.

TJIG somessa
Sosiaalisessa mediassa tullaan näkemään toivottavasti paljon nostoja indooreista. Otatpa sitten kuvia tai kirjoitat päivityksiä…muistathan #tjig.

Nähdään viikonloppuna hallikauden ykköstapahtumassa!

TJIG-kisasivut

tjig_coveri