Hiihtojaoston syyskauden harjoituskalenteri on täynnä toimintaa

Hiihtokoulu aloitti syyskautensa muutama viikko sitten ja nyt onkin hyvä hetki katsastaa syyskauden harjoitustapahtumien kokonaisuuteen. Hiihtokoululla on kaksi harjoitusta joka viikko, torstain Hiihtokoulun lisäksi Woolrich Parka kuntopiiri joka maanantai. Lisäksi ohjelmassa on pitkiä lenkkejä, leirejä ja runsaasti valmennusryhmätoimintaa.

Hiihtokoulu pidetään joka torstai klo 18-19.30 Kaupissa. Kokoontuminen on Uuden Huoltorakennuksen vieressä Pyrinnön huoltokopilla. Mukaan otetaan uusia harrastajia joka viikko. Torstain Hiihtokoulun lisäksi hiihtokoululaisille tarjotaan kuntopiiriharjoitus joka maanantai klo 19-20 Ratinassa (stadionin voimistelusali 2).IMG_0650 (2)

Syksyllä järjestämme myös yhteensä neljä pitkää PK-harjoitusta eli vaellustyylistä lenkkiä vaihtuvissa maastoissa. Nämä harjoitukset sopivat hyvin hiihtokoululaisen koko perheelle! Pitkien lenkkien ajankohdat näet etusivun oikeastawoolrich nederlandlaidasta klikkaamalla Tapahtumakalenteria. Syksyn ensimmäinen vaellus järjestetään 18.9.

Kolme valmennusryhmäämme harjoittelevat myös tiiviisti koko syksyn kohti edessä siintävää kilpailukautta. Tälle kaudelle yhdistetyt nuorten Tehoryhmä ja aikuisten Edustusryhmä treenaavat yhdessä vähintään parin viikon välein ja lisäksi heillä on vielä syksyn aikana ohjelmassa yhteensä viisi leiriä.

Hopeasompaikäisille aktiivisesti kilpaileville hiihtäjille tarkoitettu Sisuryhmä harjoittelee Hiihtokoulun harjoitusten lisäksi vielä omassa treenissään kerran viikossa. Sisuryhmään on mahdollista päästä mukaan jokaisen kilpailemisesta innostuneen hiihtäjän. Lisätietoa ryhmästä saa Annilta (p. 040 723 6899) tai valmentajilta treeneissä.

Hiihtoharjoituksiin otetaan uusia harrastajia jokaisella harjoituskerralla. Tervetuloa mukaan kokeilemaan myös muista jaostoista! Tarvittaessa lisätietoja treeneistä saa Pasilta (p.