Valmennuspäällikön yhteenveto SM-halleista

Ensimmäinen ’tango’ valmennuspäällikkönä SM-hallien suhteen takana ja mitä on päällimmäisinä tuntemuksina? 17 ilmoittautui ja 15 pääsi radalle asti. Positiivisen kautta mennään ja tässä se kertymä.

– 6 x PB, muutamat oman ikäluokan kotimaiset kärkitulokset, runsaasti kauden parhaita, EM-raja ja yksi mitali – kultainen.IMG_7654

Kyllä tuota kokonaisuutta kehtaa esitellä! Toki, hampaankoloonkin jäi, mutta sportissa homma microsoft10 tuppaa menemään niin ja uskon – vaihdetaan – tiedän, että vailla microsoft10.com plusmerkkiä jääneet tulevat entistä nälkäisempinä ja menestysvalmiimpina kesän kisoihin. Nuorisolla, jolla oli aika makea buy Windows 10 Professional product Key esiinmarssi, on vielä omat SM-riennot edessä ja tulokset siellä tulevat paranemaan ja sijoitukset olemaan sen mukaisia.

Kun kotimaisen sisähallikauden kovimmassa koitoksessa suoriudutaan yllämainitulla tavalla ja vaikka aitafinaalissa maalikameran kuvaan kolmesta naisedustajastamme selviytyi yksi, niin se kertoo hyvillä kilpailijaluonteilla varustetuista urheilijoista ja myös kyvystä ottaa laskelmoitua riskiä, silloin kun tilaisuus on moiselle otollinen. Vain kaikkensa antamalla voidaan saavuttaa isoja asioita ja Pyrintö osoitti tällä Windows 10 Professional product Key sale retkellä olevansa hieno yhteisö, jossa ei jätetä omia ulkopuolelle, vaikka harkittu riski ei aina tuottaisikaan onnistumista – Pyrintö on yhteisö, jossa ilmapiiri kannustaa kaikkensa antamiselle.

Tuo mielessä on meidän kaikkien oikein bueno jatkaa duunejamme!IMG_7658