Kobrat keskiviikkona Pyynikille

Korisliiga jatkuu keskiviikkona tauon jälkeen Pyynikillä juhlavissa merkeissä. Pyrintö saa vieraaksi Kobrat, joka voitti joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen Lapualla alkusyksystä. Lisäksi ottelussa juhlitaan sekä Antero Lehdon historiallista 600 runkosarjapeliä sekä 100-vuotiasta Suomea.

Lähtökohdat:
Pyrintö oli ennen maaottelutaukoa hyvässä vireessä, 3 ottelun voittoputkessa. Pyrinnön peli on kehittynyt syksyn aikana ja tamperelaiset ovat vähintään haastaneet sarjakärkiäkin täysin tasaväkisesti, vaikka täydellä miehistöllä ei ole pelattu kuin yksi peli. Viidestä viimeisestä pelistä se on voittanut 4.
Kobrilla on alla kotitappio Espoo Unitedille ja viidestä viimeisestä pelistä se on hankkinut 2 voittoa. Kotivoitto pohjanmaan paikallisderbyssä Kauhajokea vastaan ja kauden toistaiseksi ainoa vierasvoitto Uudestakaupungista osoittavat joukkueen pystyvän venymään. Toisaalta Kobrat on tänä syksynä myös romahtanut pariin otteeseen aika rumasti.

Seuraa näitä:
Ottelun päähenkilö on ehdottomasti Antero Lehto, joka palkitaan ennen ottelua 600:sta runkosarjaottelusta. Niinikään kannattaa seurata onko Pirkanpojat hyvässä vireessä, sillä perinteinen poikakuoro esiintyy ennen ottelun alkua.

Itse ottelussa odotettavissa mielenkiintoisia mies miestä vastaan tilanteita. Ensimmäisessä kohtaamisessa lapualaisten parhaita olivat Maurice Greek ja Jussi Turja jotka tykittivät kaukoheittoja sekä Terence Jennings, joka valtasi ottelun ratkaisuhetkillä korinalustan Pyrinnön Devonne Gilesiltä ja Brian Asburylta.
Syytä olettaa että Pyrinnön torneilla on näytön paikka, varsinkin kun he saavat avukseen Petri Heinosen joka ei ollut mukana Lapualla.
Kobrien kovin korintekijä on ollut laituri Maurice Creek liki 23 pisteen keskiarvolla.
Kobrat takamies Lucas Woodhouse on jättänyt joukkueen ja tilalle on juuri saatu Stephen Croone, joka tehnee ensiesiintymisen Pyynikillä.

Sami Toiviainen, päävalmentaja, Tampereen Pyrintö
Viime viikko treenattiin suunnitelman mukaan ja viikonloppu huilattiin.
Nyt takaisin tositoimiin ja vastassa Kobrat. Huhuja kuulunut mahdollisista
vastustajan kokoonpanomuutoksista, mutta ne selviävät sitten viimeistään
keskiviikkona. Omassa pelaamisessa huomio pallon hyvään liikuttamiseen
sekä Kobrien yksilöiden vahvuuksien poisottamiseen.
Kokoonpano: Green, Manigault, Lehto, Harju, Kilpinen, O.Heinonen, Giles, P.Heinonen, Palmi, Asbury

Kobrien valmentajan Lars Ekströmin ennakkolausunnon ja kokoonpanon voit käydä myöhemmin lukemassa Korisliiga.fi -sivustolla:
http://korisliiga.fi/game/?game_id=3163871&season_id=97711

Pyrintö-Kobrat keskiviikkona 29.11.2017 klo 18.30 Pyynikin palloiluhallissa

Liput ennakkoon tiketti.fi/pyrinto
ja Pyrinnön toimisto Klingendahl, Pyhäjärvenkatu 5 H.

 

Ottelun alussa kuullaan mm. Pirkanpoikien Finlandia – hymni

Ottelun keskivaiheessa kuullaan Mansesterin Tampere II-biisi